Yalı Çapkını Dizisinde Kimsenin Fark Etmediği Detay! Ferit'in Bir Çocuğu Daha Var

Star tv'nin yeni dizisi Yalı Çapkını dizisinde kimsenin fark Etmediği Detay Ortaya Çıktı. Cuma akşamlarının yeni fenomen adayı Yalı Çapkını'nda Ferit'in bir çocuğu daha var. Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in başrol oynadığı dizi yeni sezonun flaş yapımlarından oldu.

Cuma Akşamlarının En Çok izlenen dizisi Yalı Çapkını yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Çetin Tekindor, Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir'in oynadığı dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide Hizmetçi Sultan rolünü oynayan İrem Altuğ'un performansı da oldukça dikkat çekiciydi.  Yalı Çapkını Dizisinde Kimsenin Fark Etmediği Detay! Ferit'in Bir Çocuğu Daha Var!

Yalı Çapkını Ferit'in (Sultan) bir çocuğu daha olduğu yönünde pek çok sosyal medya yorumu vardı. Konakta tavırları ile dikkat çeken Sultan'ın çocuğunun Ferit'ten olduğu yönünde paylaşımlar çok dikkat çekti. Ancak dizinin ilerleyen bölümlerinde ortaya çıkması beklenen bu gerçek şimdiden en çok konuşulan detaylarından oldu.

FERİT'İN BİR ÇOCUĞU DAHA VAR!

Yalı Çapkını 3. bölüm fragmanı yayınlandı. Her bölümü ile heyecan yaratan dizinin yeni bölümleri merakla bekleniyor.

Öte yandan Halis Ağa rolünü oynayan Çetin Tekindor'un son bölümde okuduğu Toz Duman şiiri sosyal medyanın en çok konuşulan ve paylaşılan sahnesi oldu.

 

Yalı Çapkını Dizisinde Kimsenin Fark Etmediği Detay! Ferit'in Bir Çocuğu Daha Var ile ilgili etiketler Yalı Çapkını
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.