Yalı Çapkını Dizisinde Ferit'in Şahit Olduğu Olay İpleri Kopardı

Cuma akşamlarının reyting şampiyonu dizisi Yalı Çapkını 11. bölümüyle büyük bombayı patlatıyor. Yeni bölüm fragmanında Ferit'in şahit olduğu olay Yalı Çapkını izleyicisine tam bir şok yaşatıyor. İşte yeni gelişmeler...

Her Cuma akşamı seyirciyi ekran başına kilitleyen sezonun flaş dizisi Yalı Çapkını yeni bölümleriyle heyecan yaratmaya devam ediyor. Korhan Ailesi'nin yaramaz çocuğu Ferit ve Seyran arasında geçen hikayesiyle akılları baştan alan ve Türk dizi tarihinde hiç olmadığı kadar konuşulan Yalı Çapkını 11. bölümüyle yeni bir hikayenin başlangıcını veriyor.

Ferit, Seyran, Suna ve Kazım karesinde yaşananlar, Halis Ağa'nın konaktaki durumu, Orhan ve İfakat arasında yaşanacak olası bir yasak aşk Yalı Çapkını'nda şimdilik konuşulanlar olsa da yeni bölümde bir başka bomba patlayacak gibi duruyor.

Resim

FERİT NE GÖRDÜ?

İlk bölümde Seyran'a, "Mutsuz olacağım" diyerek Ferit aslında şahit olduğu olayın sinyalini vermişti. Yalı Çapkını 11. bölüm fragmanında babası Orhan ve İfakat arasındaki ilişkiye şahit oluyor mu bilinmiyor. Seyran'a olan aşkı konusunda kendine itiraf edemediği şeyler var Ferit'in. Ancak her ne olursa olsun Yalı Çapkını yeni bölümlerinde seyirciyi bomba gelişmeler bekliyor.

Öte yandan Cansu Fırıncı'nın diziden ayrılması da hikayenin bambaşka bir yere doğru gittiğinin da habercisi olabilir. Suna'nın kocasından kurtulup Ferit'e sarması durumunda Ferit ve Seyran ilişkisinde beklenmedik durumlar yaşanmasına neden olabilir.

Yalı Çapkını 11. bölümü bu akşam Star Tv'de.

Yalı Çapkını Dizisinde Ferit'in Şahit Olduğu Olay İpleri Kopardı ile ilgili etiketler Yalı Çapkını
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.