Yalı Çapkını dizisi final mi yapacak? Senaryosu tartışma yaratmıştı! Gülseren Budayıcıoğlu’nun tepki gösterdiği iddia edildi!

Star TV ekranlarının yeni sezona damgasını vuran yapımlarından Yalı Çapkını, reytingleri altüst etmişti. Dizinin takipçilerini üzen haber geldi. Gülseren Budayıcıoğlu’nun harekete geçtiği öğrenildi.

Televizyon ekranlarında yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren büyük ses getiren Yalı Çapkını dizisinde sular durulmuyor. Dizi hakkında birçok iddianın ortaya atılmasının ardından bir söylenti daha gündeme bomba gibi düştü.

Dizinin final yapması için Gülseren Budayıcıoğlu’nun harekete geçtiği iddia ediliyor. Son dönemde özellikle senaryosu ile ilgili sorunların ortaya çıkması dizinin bitebileceği yönündeki iddiaların ortaya çıkmasına neden olmuştu.

YALI ÇAPKINI FİNAL Mİ YAPACAK?

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan Yalı Çapkını dizisinde Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir dizinin başrollerinde yer alıyor. Cuma akşamları izleyicileri ekrana kilitlemeyi başaran yapım hakkında ortaya çıkan iddialar ise dikkat çekti.

Sosyal medyada yer alan söylentilere göre dizinin yaratıcılarından olan Gülseren Budayıcıoğlu’nun senaryonun gidişatından memnun olmadığı iddia ediliyor. Hikayeyi sonlandırmak istediği söylenen Gülseren Budayıcıoğlu’nun konuya ilişkin harekete geçtiği ifade ediliyor.

4 KADINLA AŞK YAŞAMASI TEPKİ ÇEKTİ!

Yalı Çapkını dizisi final mi yapacak? Senaryosu tartışma yaratmıştı! Gülseren Budayıcıoğlu’nun tepki gösterdiği iddia edildi!

Geçtiğimiz haftalarda ekrana gelen bölümünde Mert Ramazan Demir’in canlandırdığı Ferit karakterinin 4 kadınla aşk yaşaması dikkat çekmişti. Bu konuya ilişkin Gülseren Budayıcıoğlu’nun da senaristler ile gerginlik yaşadığı ifade edildi.

Pelo karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman’ın ise ısrarla Ferit’in hayatında olması da başta seyirciler olmak üzere birçok kişinin tepkisini çekiyor. Dizinin başrol oyuncularından olan Afra Saraçoğlu’nun da geri planda kalmaktan memnun olmadığı ve havalimanında öpüşme sahnesinin de sırf bu yüzden çekilmesini istediği iddia ediliyor. Yalı Çapkını dizisi hakkında kulislerde konuşulan iddialar ise magazin gündemine bomba gibi düştü.

YALI ÇAPKINI YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Cuma akşamı izleyici ile yeni bölümüyle buluşmaya hazırlanan Yalı Çapkını dizisinin fragmanı merak ediliyor. Yalı Çapkını’nın heyecanla beklenen 19. yeni bölümüne ilişkin fragman ise izleyiciler tarafından araştırılmaya başladı. Final yapacağı iddialarının da gelmesinin ardından dizinin yeni bölüm heyecanı da artmış durumda. 

Yalı Çapkını dizisi final mi yapacak? Senaryosu tartışma yaratmıştı! Gülseren Budayıcıoğlu’nun tepki gösterdiği iddia edildi! ile ilgili etiketler
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.