Yalı Çapkını 21. bölüm fragmanı izle! Yalı Çapkını yeni bölüm ilk sahne

Yalı Çapkını 21. bölüm fragmanı merakla beklenmekte. Cuma akşamları Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi yeni bölüm tanıtımı büyük heyecan yaratmakta. İşte, Yalı Çapkını 21. bölüm ilk sahne…

Yalı Çapkını 21. bölüm fragmanı en çok merak edilenler arasında ilk sırada. Star TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisinin yeni bölüm tanıtımı ilk sahnesi yakın takipçiler tarafından ilgi odağı haline gelmiştir.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in oynadığı Yalı Çapkını son bölümünde; Kazım’ın vurulduğunu ve Ferit’in de onun yanında olduğunu öğrenen ev halkı soluğu hastanede alır.

Yalı Çapkını 21. bölüm fragmanı

Kazım’ın başına gelenler herkesi derinden etkiler. Seyran ve Ferit’in arasındaki sular biraz durulurken; Pelin’in durumu Seyran’a beklenmedik bir karar aldırır.

Yalı Çapkını 21. bölüm fragmanı izle! Yalı Çapkını yeni bölüm ilk sahne ile ilgili etiketler Yalı Çapkını

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.