Yalı Çapkını 20. bölüm fragmanı! Yalı Çapkını 19. bölüm full izle

Yalı Çapkını 19. bölüm full izlenmek için yayında. Star TV ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını son bölümü dizi bitiminde Youtube de. İşte, Yalı Çapkını 20. bölüm fragmanı…

Yalı Çapkını 19. bölüm full izlenmek için Star TV ekranlarında yayında. Cuma akşamlarında Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını 20. bölüm fragmanı Youtube platformunda olacak.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in oyandığı Yalı Çapkını dizisi son bölümünde; Seyran ve Suna’nın Efe ve Defne’yle yemek yemesine çok sinirlenen Ferit restoranda olay çıkarır.

Yalı Çapkını 20. bölüm fragmanı! Yalı Çapkını 19. bölüm full izle

Serter’in beklenmedik çıkışı sonrası yardıma ihtiyacı olan Pelin’in yanına giden Ferit ile Seyran arasındaki gerginlik devam eder. Kimsenin beklemediği bir hamle yaparak Pelin’i yalıya getiren Ferit, Seyran’ı çok kızdırır.

Yalı Çapkını 20. bölüm fragmanı! Yalı Çapkını 19. bölüm full izle ile ilgili etiketler Yalı Çapkını

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.