Yalı Çapkını 17. bölüm izle! Star TV Yalı Çapkını dizisi full izle

Yalı Çapkını 17. bölüm full izle ile Star TV de. Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını son bölümü tek parça halinde Youtube platformunda.

Yalı Çapkını 17. bölüm full izle ile 13 Ocak akşamında Star TV ekranlarında izleyenlerinin karşısında olacak. Cuma akşamlarının fenomen dizilerinden biri olan ve her bölümü ile olay yaratan Yalı Çapkını’nda yine yer yerinden oynayacak.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in oynadığı Yalı Çapkını son bölümünde; Kendi koleksiyonu için yeni bir yüz arayan Efe Han; Seyran’la konuşmak ister.

Yalı Çapkını 17. bölüm full izle

Bu işe aracı olan Defne ise başta Ferit olmak üzere Orhan ve İfakat’in sinirini bozar. Seyran’ın kafası karışıktır ve Kazım’a danışmaya gider. Ferit; Serter’in Pelin’in hayatından çıkması için bir hamle yapar ama bu hamlenin sürpriz sonuçları olacaktır.

Yalı Çapkını Son Bölümde Neler Yaşandı?

Yılbaşı buluşmasından sonra yalıda her şey eskiye dönerken sıra Ferit ve Seyran’ın kapağa taşınacağı bir dergi çekimindedir. Dergi editörü ise Orhan’ı çok eskiden tanıyan Defne’dir. Beklenmedik olaylarla dolu bir gece Ferit’i beklemektedir.

Yalı Çapkını 17. bölüm full izle

Yalı Çapkını 17. bölüm full izle linki dizi bitiminde Youtube platformu üzerinden yayınlanacaktır.

Yalı Çapkını 17. bölüm izle! Star TV Yalı Çapkını dizisi full izle ile ilgili etiketler Yalı Çapkını
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.