Yalı Çapkını 17. Bölüm Full izle!

Yalı Çapkını 17. bölüm full izle linkini merak edenler arayışta. Cuma akşamlarında Star TV ekranlarında yayınlanan Yalı Çapkını son bölüm için heyecanlı bekleyiş başladı.

Yalı Çapkını 17. bölüm full izle linki Star TV izleyenleri tarafından sorgulanmaktadır. Cuma akşamında yayınlanan Yalı Çapkını dizisi son bölümü Youtube platformundan yayınlanacaktır.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in oynadığı Yalı Çapkını son bölümünde; Kendi koleksiyonu için yeni bir yüz arayan Efe Han; Seyran’la konuşmak ister.

Yalı Çapkını 17. bölüm full izle

Bu işe aracı olan Defne ise başta Ferit olmak üzere Orhan ve İfakat’in sinirini bozar. Seyran’ın kafası karışıktır ve Kazım’a danışmaya gider. Ferit; Serter’in Pelin’in hayatından çıkması için bir hamle yapar ama bu hamlenin sürpriz sonuçları olacaktır.

Yalı Çapkını Son Bölümde Neler Yaşandı?

Yılbaşı buluşmasından sonra yalıda her şey eskiye dönerken sıra Ferit ve Seyran’ın kapağa taşınacağı bir dergi çekimindedir. Dergi editörü ise Orhan’ı çok eskiden tanıyan Defne’dir. Beklenmedik olaylarla dolu bir gece Ferit’i beklemektedir.

Yalı Çapkını 17. bölüm full izle

Yalı Çapkını 17. bölüm full izle linki dizi bitiminde Youtube platformu üzerinden yayınlanacaktır.

Yalı Çapkını 17. Bölüm Full izle! ile ilgili etiketler Yalı Çapkını

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.