Yalı Çapkını 16. Bölüm Full izle

Yalı Çapkını 16. Bölüm Full izle ile Star TV'de. Cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisi son bölümün ardından Youtube platformunda.

Yalı Çapkını 16. Bölüm Full izle ile 6 Ocak akşamında yayında. Star TV’de Cuma akşamları izleyenlerin karşısına çıkan Yalı Çapkını son bölümü yine büyük bir ilgiyle takip edilecek.

Başrollerinde Afra Saraçoğlu ile Mert Ramazan Demir’in oynadığı Yalı Çapkını son bölümünde; Yılbaşı buluşmasından sonra yalıda her şey eskiye dönerken sıra Ferit ve Seyran’ın kapağa taşınacağı bir dergi çekimindedir.

Yalı Çapkını 16. Bölüm Full izle

Dergi editörü ise Orhan’ı çok eskiden tanıyan Defne’dir. Beklenmedik olaylarla dolu bir gece Ferit’i beklemektedir.

Ferit, Seyran’ın gidişini hazmedemez ve karısını almak için Kazımlara gider. Kazım, Halis Ağa’nın söylediklerinden sonra Seyran’ı da alıp tüm ailesiyle Antep’e dönmekte kararlıdır ancak Ferit Seyran’ın gidişine izin vermez. Seyran’ı yanına alan Ferit’in aklında tüm aileyi birleştirecek bir yılbaşı planı vardır.

Yalı Çapkını 16. Bölüm Full izle ile ilgili etiketler Yalı Çapkını

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.