Yalçın'dan Berberoğlu'na, Baransu ve Adem Yavuz Arslan teklifi!

'MİT TIR'ları davasının dün görülen duruşmasında sanıklardan CHP'li Enis Berberoğlu, Sözcü gazetesi yazarı Soner Yalçın’ın tanık olarak dinlenmesini talep etmişti. Yalçın'dan Berberoğlu'na yanıt geldi.

MİT TIR’ları davasında, TIR’ların görüntülerini Can Dündar’a verdiği iddiasıyla yargılanan CHP Milletvekili Enis Berberoğlu dün görülen duruşmada Soner Yalçın’ın tanık olarak dinlenmesini istedi. Mahkeme Berberoğlu’nun talebini kabul ederek, Soner Yalçın’a davetiye çıkarılmasına karar verdi.

“BU OYUNLARA GELMEM”

Yalçın, Sözcü gazetesindeki köşesinde tanık olarak çağırılmasına dair bir not yazdı. “Bu oyunlara gelmem” ifadesini kullanan Yalçın “Enis Berberoğlu dünkü MİT TIR'ları Davası'nda beni tanık gösterdi! “Askerlerle beni Enis Berberoğlu tanıştırdı” diyen FETÖ sanığı bavulcu Mehmet Baransu'yu; “polislerle beni Enis Berberoğlu tanıştırdı” diyen FETÖ sanığı Arda Akın'ı; övgü dizdiği FETÖ kaçkını Adem Yavuz Arslan'ı; ve lobi arkadaşı FETÖ sanığı Mustafa Ünal gibi isimleri tanık gösterse daha iyi olmaz mıydı? Berberoğlu davayı başka yere çekmek istiyor; bu oyunlara gelmem…” dedi. (Odatv)

Yalçın'dan Berberoğlu'na, Baransu ve Adem Yavuz Arslan teklifi! ile ilgili etiketler Soner Yalçın Enis Berberoğlu FETÖ Mehmet Baransu Adem Yavuz Arslan Arda Akın Mustafa Ünal
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.