Yalçın Küçük, Kılıçdaroğlu'nun çelengini gösterip "Bu da var" dedi salon karıştı... / VİDEO

Kadıköy Evlendirme Dairesi'nde Tekin Yayınevi tarafından Doğan Avcıoğlu ve Doğan Yurdakul için düzenlenen panel vardı. Yalçın Küçük de panelin konuşmacıları arasındaydı. Kürsüye geldi. 15 Temmuz'dan bahsediyordu. Kürsünün arkasında duran CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun çelengini gösterip "Bu da var" dedi. Salondaki CHP'liler buna tepki gösterince de "Burası CHP toplantısı değil, defolun gidin" dedi.

Tekin Yayınevi, Doğan Avcıoğlu ve Doğan Yurdakul için bugün akşam saat 20:00’de Kadıköy Evlendirme Dairesi salonunda bir panel düzenledi.

Odatv'nin haberine göre, Enver Aysever’in sunumunu yaptığı gecede, panalde söz alarak kürsüye çıkan Yalçın Küçük, Doğan Avcıoğlu'nu anlatırken "9 Mart 1971'de bütün ordu vardı. Bugün de bütün ordu var" dedi.

Sözü 15 Temmuz darbesine getiren Küçük, "Hulusi de var, Abidin de var" sözlerinden sonra, kürsüde duran CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun çelengini gösterip, "Bu da var" demesi üzerine salon karıştı. CHP'liler, Küçük'ü alkışlayarak protesto etti. Küçük, "Beni mi alkışladınız, gelin burada alkışlayın" diyerek alkışlara tepki gösterirken, "Burası CHP toplantısı değil, defolun gidin" dedi.

Küçük'ün konuşmasının ardından CHP'liler salonu terk ederken, Enver Aysever'in ortalığı sakinleştirmeye çalıştığı görüldü.

Yalçın Küçük, çıkışta CHP üyelerine, "CHP toplantısı olduğunu bilsem gelmezdim" dedi.

yalAAn_kAAAk2

Yalçın Küçük, Kılıçdaroğlu'nun çelengini gösterip "Bu da var" dedi salon karıştı... / VİDEO ile ilgili etiketler Kemal Kılıçdaroğlu Kadıköy CHP protesto Yalçın Küçük panel
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.