Yalanlara, iftiralara rağmen o hep #MilleteHizmetYolunda...

Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğindeki AK Parti iktidarı 19'uncu yılını geride bıraktı. Kuruluşundan 15 ay sonra yapılan 3 Kasım 2002 genel seçimlerinde iş başına gelen AK Parti bugüne kadar girdiği seçimlerden hep zaferle çıktı. Bu süreç boyunca sosyal medya manipülasyonlarına, yalanlara ve iftiralara direnen AK Parti iktidarının 19'uncu yılını da yine bu yalanlarla mücadele ederek #MilleteHizmetYolunda ve #ÇokYaşaReis etiketleri ile kutluyor...  

14 Ağustos 2001'de kurulan AK Parti, "Aydınlığa açık karanlığa kapalı" sloganıyla yola çıktı. İlk sınavını 2002'de verdi. Kurulduktan 15 ay sonra girdiği ilk genel seçimde tek başına iktidar oldu.

19 yılda; 6 genel, 4 yerel seçim ve 2 cumhurbaşkanlığı seçimi ile 3 halk oylaması yapıldı. AK Parti, 3 defa oylarını attırarak tek başına iktidara gelen ilk parti olarak Türkiye Cumhuriyeti tarihine geçti.

Bugüne kadar girdiği tüm seçimlerden zaferle çıkan AK Parti, 19 yılda E-muhtıradan kapatma davasına, 17-25 Aralık kumpasından 15 Temmuz darbe girişimine kadar birçok saldırıya karşı mücadele verdi.

SOSYAL MEDYADA ÇİRKİN ALGI OPERASYONLARI...

Diğer yandan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın liderliğindeki AK Parti'nin bu saldırılara direnişi dün olduğu gibi bugün de devam ediyor.

Bu çerçevede, dün FETÖ öncülüğünde organize edilen çirkin sosyal medya kampanyasına da güçlü bir yanıt verildi.

AK Parti iktidarı 19'uncu yılını bugün sosyal medyada, bu iftiralara yanıt mahiyetindeki, "Millete Hizmet Yolunda" ve "Çok Yaşa Reis" etiketileri altında paylaşılan mesajlarla kutladı.

Sosyal medya iftiralarına karşı mesaj paylaşan isimlerden, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan söz konusu saldırılara şu karşılığı verdi;

"3 Kasım; siyasetin, Milletin, reyin, demokrasinin tescilidir.
3 Kasım'dan geri dönüş yok. İnşallah, daima ileri...

#MilleteHizmetYolunda AK Partimizin iktidara gelişinin 19. yıl dönümü kutlu olsun.

Birlikte nice yıllara inşallah."

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da benzer şekilde #MilleteHizmetYolunda etiketi altında, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir fotoğrafını paylaşarak "Nice yıllara..." notunu düştü.

 

Yalanlara, iftiralara rağmen o hep #MilleteHizmetYolunda... ile ilgili etiketler Erdoğan FETÖ Süleyman Soylu İbrahim Kalın
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.