"Yalanın iftiranın kurgu merkezi CHP"

CHP'nin 2018 yılında Cumhurbaşkanı adayı olan eski Yalova Milletvekili Muharrem İnce, konuk olduğu CNN Türk'teki Tarafsız Bölge'de parti yönetimine tam anlamıyla isyan etti. CHP yönetimi tarafından partiye yakın yayın kuruluşları Tele 1, Halk TV ve KRT'ye çıkartılmadığını belirten İnce, kendisine ilişkin üç iftira ve yalan atıldığını ifade ederek "Yalanın iftiranın kurgu merkezi CHP Genel Merkezi" dedi...

Memleket Hareketi adında bir çalışma başlatan eski CHP Milletvekili, 2018 yılı Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Ahmet Hakan'ın CNNTürk'te hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge programında parti yönetiminin uygulamalarına ilişkin çok tartışılacak açıklamalarda bulundu.

CHP yönetimine sert eleştiriler getiren Muharrem İnce, ilk olarak CHP'nin CNN Türk'e yönelik boykotuna rağmen yayına neden katıldığını anlattı. İnce şunları söyledi:

Ben parti kurallarına uyan biriyim. Ömrünü burada harcamış biriyim. Partinin kararlarına uyarım ama keyfi kararlarına uymam. Sizin kanalı açtım, Yılmaz Hoca yayında. Dedim "Eyvah, partiden atacaklar." Sezgin Tanrıkulu’nu gördüm, onu da atmadılar. Sonra iki avukat gördüm; birini attılar, diğerini atmadılar.

Benim CNN Türk'e çıkmamı sorgulayanlardan şunu da sorgulamalarını istiyorum. Ben Tele 1'e, KRT'ye, Halk TV'ye neden çıkartılmıyorum. Genel Merkez'den talimat gelmeden ekrana çıkartmıyorlar. 

"Yalanın iftiranın kurgu merkezi CHP"

'PARAYLA PARTİ KURDURMA' İDDİASI

Muharrem İnce, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun geçtiğimiz günlerde ortaya attığı "parayla parti kurdurma" iddialarına ilişkin ise şu açıklamalarda bulundu: 

İddiayı ortaya atan genel başkan. Saraydan para alıp parti kurmak isteyenler var. Kimi kastediyorsunuz. Sadece o değil. Bir gün sonra grup başkan vekiline soruyorlar, kast edilen Muharrem İnce değildi. Sana kastedilmeyeni sormuyoruz. Kastedileni soruyoruz. Kastedilen ben değilim ama, hedef alınan benim.

Benim bunlarla siyaset yapma imkanım yok. Üç ayda bir iftira atıyorlar.

2018 Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bana seçim sonuçlarını vermeyerek, iftiraları CHP Genel Merkezi attı. O gece halen partide yönetici olan kişi yanımdaydı. Şu ana kadar çıkıp açıklamadı. Çünkü talimat almış. 2,5 yıldır konuşmuyorum. 

Beni hedef alıyorlar çünkü partiden 8 puan fazla almışım. 

Yalanın iftiranın kurgu merkezi CHP Genel Merkezi.

"Yalanın iftiranın kurgu merkezi CHP" - Resim : 2

NE TAKIMDA OYNATIYORLAR NE DE YENİ TAKIMA İZİN VERİYORLAR

Beni ne takımda oynatıyorlar ne de yeni takımda oynamama izin veriyorlar. Ben kenara çekilsem benim büyük adam olduğumu anlatacaklar. Yeni takım kurarsam rakip takımdan para alan adam olarak iftira atacaklar.

CHP'de kalmayı sonuna kadar deneyeceğim, Cumhuriyet Halk Partisi'nin düzelmesi için. Ben kimsenin kölesi değilim. Ben Atatürk'ün partisinin iktidar olmasını istiyorum.

Partiye gitmek istiyorum ama nasıl gideyim. Genel Merkez'e güvenmiyorum. Akla hayale gelmeyecek şeyler yaparlar. Gidersem arkadaşlarıma zarar veririm.

MEMLEKET HAREKETİ

Bu arkadaşlarım benim yüzde 98’inin yaşı benden küçük. 50 kişiyiz. Hepsi dünyanın iyi üniversitelerinden mezun. Henüz kadroyu tamamlamadı, eksiklerimiz var. 4-5 Aralık’ta kapsamlı program hazırlayacağız. Burada insanlarla çalışıyoruz ve Türkiye’yi geziyoruz.

İNCE YENİ PARTİ Mİ KURUYOR?

Amacımız CHP'yi düzeltebiliyorsak düzetmek. Çağdaş, sosyal demokrat bir parti. Düzeltemiyorsak tabii ki kurarız.

"Yalanın iftiranın kurgu merkezi CHP" ile ilgili etiketler Muharrem İnce CHP CNN Türk Ahmet Hakan Halk TV KRT tele 1

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.