Yalancı RTL muhabirini vatandaşlar yakaladı: İşine son verildi!

Almanya'yı ve Batı Avrupa'yı yerle bir eden sel felaketlerini haberleştiren Susanna Ohlen isminde bir RTL muhabiri, evlerinden gizlice kendisini kayıt altına alan insanların gazabına uğradı. Kurtarma çalışmalarına katılmış süsü vermek için kendisini çamura bularken görüntülenen muhabirin işine son verildi.

Vatandaşlar ünlü Alman medya kuruluşu RTL'yi rezil etti.

Avrupa'nın batısında özellikle Almanya'yı vuran v en az 200 kişinin hayatını kaybettiği sel felaketini takip eden RTL muhabiri Susanna Ohlen’in görüntüleri insanlar tarafından cep telefonlarıyla kayıt altına alındı. 

KENDİNİ ÇAMURA BULADI

RTL muhabiri Ohlen, çekilen görüntülerde, çalışmalara yardım etmiş gibi görünmek için kendini çamura buluyor ve kameranın karşısına çamura bulalı halde çıkıyor.

İŞİNE SON VERİLDİ

RTL, ortaya çıkan görüntülerin ardından Susanna Ohlen'in işine son verdi.

Yalancı RTL muhabirini vatandaşlar yakaladı: İşine son verildi! ile ilgili etiketler Almanya Sel (Doğa olayı) muhabir rtl susanna ohlen yalan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.