Yalancı dizisinde kim yalan söylüyor? Liar dizisinde yalancı O'ydu! İşte merak edilen cevap

Yalancı dizisi ilk bölümüyle fırtınalar estirdi. Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu'nun başrollerini paylaştığı Yalancı BBC yapımı Liar dizisinden uyarlamadır. İlk bölümü izleyenler yalancı kim, kim doğruyu söylüyor sorusuna yanıt aramaya başladı. Dizinin uyarlandığı Liar'da kim yalan söylüyordu?

Yalancı dizisinde kim yalan söylüyor, dün akşamın en çok sorulan sorusuydu. İlk bölümüyle Show Tv'de ekrana gelen ve başrollerini başarılı oyuncu Salih Bademci ve Burçin Terzioğlu'nun paylaştığı Yalancı dizisi izleyiciden tam not aldı.

Temposu, senaryosu ve oyunculukları ile geçer not alan dizinin konusu da ilgi çekiciydi. Peki Yalancı dizisinde kim yalan söylüyor? Deniz öğretmen mi, Doktor Mehmet mi? Liar dizisinin konusu ne?

Yalancı dizisinde kim yalan söylüyor? Liar dizisinde yalancı O'ydu! İşte merak edilen cevap

YALANCI DİZİSİNDE YALANCI ORTAYA ÇIKTI!

İngiliz dizisi Liar'dan uyarlama olan Yalancı dizisi Süreç film imzalıdır. yönetmenliğini başarılı isim Hülya Gezer'in yaptığı, senaryosunu Yazıhane ekibinin kaleme aldığı Yalancı her Cuma Show TV'de yayınlanıyor.

Ancak dün akşam ilk bölümünü izleyenler, kimin yalancı kimin doğru söylediğini merakla araştırmaya başladı. Dizide kimin yalancı olduğu henüz bilinmiyor. Zira uyarlandığı Liar dizisinde de yalancının doktor olduğu yönünde tahminler var.

Yalancı dizisinde kim yalan söylüyor? Liar dizisinde yalancı O'ydu! İşte merak edilen cevap - Resim : 2

Fakat dizinin yerli versiyonunda durum tam olarak bilinmemektedir.

YALANCI DİZİSİ OYUNCULARI KİMLER?

Burçin Terzioğlu : Deniz Sungur

Salih Bademci : Mehmet Emir Gürsoy

Hazal Türesan : Yasemin Aytekin

Cemal Toktaş : Murat Özdal

Şahin Irmak : Okay Aytekin

İmer Özgün : Canan Ocakçı

Murat Kılıç : Erdal Numanoğlu

Serkan Tınmaz : Arif Ocakçı

Efsane Odağ : Görkem Bilgen

Fatih Berk Şahin : Doruk Gürsoy

Emir Çubukçu : Ahmet Bilgen

Öyküsu Özyürek : Lorin

Ozan Ayhan : Yavuz

Gizem Soysaldı : Tuğba

Mesut Yılmaz : Ali

Doğa Karakaş : Ayaz Haberler.com kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Sema Çeyrekbaşı : Türkan

Özgür Şahin : Serkan

Mihrimah Selin Vardar : Derin

Liar Dizisi Konusu

Uzun süreli sevgilisinden kısa bir süre önce ayrılan Laura, bir lisede öğretmenlik yapmaktadır. Sınıfındaki öğrencilerden biri olan Luke’un karizmatik cerrah babası Andrew ile çıkmayı kabul ettiği randevu ise hikayemizin başlangıç noktası olacaktır. İkili beraber yemeğe çıkarlar ve güzel bir akşam geçirirler. Ertesi sabah ise Laura, Andrew tarafından tecavüze uğradığını iddia eder ama ortada bu savını destekleyen bulgular yoktur. Laura takıntılı ve saldırgan bir şekilde bu olayın üstüne gider, Andrew ise ne olduğuna anlam veremez şekilde savunmaya çekilir. Bu 2 kişiden biri yalan söylemektedir. Acaba hangisi?

Yalancı dizisinde kim yalan söylüyor? Liar dizisinde yalancı O'ydu! İşte merak edilen cevap ile ilgili etiketler yalancı dizisi konusu liar dizisi konusu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.