"Yalan söyledim!"

ABD'li emekli boksör Floyd Mayweather, Ocak ayında paylaştığı, 4 yılın ardından Manny Pacquiao ile bir rövanş maçına çıkacağına ilişkin videonun gerçek olmadığını açıkladı.

Sahip olduğu düşünülen 700 milyon - 1 milyar dolar arasındaki servetiyle dünyanın en zengin sporcuları arasında gösterilen eski boksör Floyd Mayweather, 8 ay sonra bir itirafta bulundu.

Mayweather, sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı gönderide, 4 Ocak 2019'da Filipinlerli boksör Manny Pacquiao ile bir rövanş karşılaşmasına çıkacağına ilişkin videonun gerçek olmadığını açıkladı.

Söz konusu videoyu yayınlaması için kendisine 2.2 milyon dolar teklif edildiğini kaydeden Mayweather açıklamasında; "Bir video kaydettim ve bunu yapmak için bana 2.2 milyon dolar teklif ettiler. Gerçek şu ki bu kavga bir daha yaşanmayacak” ifadelerini kullandı.

"Yalan söyledim!"

Floyd Mayweather ve Manny Pacquiao, 2 Mayıs 2015 tarihinde karşılaşmayı, hakem kararı ile Mayweather kazanmıştı. 400 milyon dolar hasılata sahip maçta, Mayweather 180 milyon dolar, Pacquiao ise 120 milyon dolar elde etmişti.

Floyd Mayweather 2017 yılında UFC dövüşçüsü Conor Mcgregor ile yaptığı maçın ardından emekliliğini açıklamıştı.

"Yalan söyledim!" ile ilgili etiketler 2019 Boks Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.