Yalan siyasetinin duvara tosladığının resmi: "Bir milletvekili bunu nasıl yapabilir" sorusu soruldu

CHP'nin sürdürdüğü yalan siyasetinin nasıl duvara tosladığı ortaya çıktı. CHP'li milletvekili Orhan Sarıbal, Kurtalan Kaymakamı Çağlar Tekin'in kayyum olarak görev yaptığı belediyede damadı ve bazı aile üyelerinin görev yaptığını iddia etti. Ancak Tekin, ilk çocuğunun aralık ayında dünyaya geleceğini söyledi. Tekin'in Sarıbal'a yanıtı sosyal medyada çok sayıda kullanıcı tarafından paylaşılırken, "Bir milletvekili bunu nasıl yapabilir" sorusu soruldu.


CHP Milletvekili Orhan Sarıbal'ın iddiasına Kurtalan Kaymakamı Çağlar Tekin'in yanıt, CHP'nin yalan siyasetinin nasıl duvara tosladığını gösterdi. CHP'li Sarıbal, Tekin'in kayyum olarak görev yaptığı belediyenin personelleri arasında Tekin'in damadı, iki koruması ve aile üyeleri olduğunu iddia ederek söz konusu iddiaya yanıt vermesini istedi.

Kurtalan Kaymakamı Tekin ise Sarıbal'ın Twitter'da yaptığı paylaşıma yanıt olarak şunları söyledi:

"Sayın Orhan Sarıbal, ilk evladımı Allah nasip ederse Aralık ayında kucağıma alacağım. Korumalarım polis ve jandarma personeli olduğundan ayrıca bir görevlendirme söz konusu değil. Aileme gelince ben ve eşim hariç Siirt’te bulunan kan ve kayın hısımlığı dahil bir tane yakınım yok"

Yalan siyasetinin duvara tosladığının resmi: "Bir milletvekili bunu nasıl yapabilir" sorusu soruldu

CHP'li Milletvekili Orhan Sarıbal, gelen yanıtın ardından iddialarını sıraladığı paylaşımını Twitter hesabından kaldırdı. Ancak Sarıbal'ın paylaşımını silmesi öncesinde sosyal medyada gündem oldu.

Yalan siyasetinin duvara tosladığının resmi: "Bir milletvekili bunu nasıl yapabilir" sorusu soruldu - Resim : 2

Yalan siyasetinin duvara tosladığının resmi: "Bir milletvekili bunu nasıl yapabilir" sorusu soruldu ile ilgili etiketler CHP Belediye Çocuk orhan sarıbal çağlar tekin iddia
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.