Yalan Dünya’nın Zerrin’i Netflix projesiyle ekranlara dönüyor!

Ekranların fenomen dizisi Yalan Dünya'da canlandırdığı Zerrin karakteriyle hafızalara kazınan ünlü oyuncu Derya Karadaş, Netflix dizisi Andropoz ile ekranlara geri dönüyor.

Gülse Birsel imzalı Yalan Dünya dizisinde canlandırdığı Zerrin karakteriyle hafızalara kazınan Derya Karadaş, yeni bir projeyle ekrana gelmeye hazırlanıyor.

UZUN YILLAR GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW İLE İZLEYİCİSİYLE BULUŞMUŞTU

Uzun yıllar Güldür Güldür Show ekibinde Aysel olarak izleyicilerle buluşan Derya Karadaş, son olarak Bir Başkadır adlı dizide Gülan karakterine hayat verdi. Derya Karadaş, güçlü oyunculuk performansı ile her rolünü akılda kalıcı yapma özelliği olan bir isim. Şimdi de yeni bir diziye hazırlanmakta olan oyuncu, yine Netflix projesinde yer alacak.

Yalan Dünya’nın Zerrin’i Netflix projesiyle ekranlara dönüyor!

DERYA KARADAŞ NETFLİX DİZİSİNDE

Engin Günaydın ve Gülçin Santırcıoğlu ile birlikte Andropoz isimli yeni dizide başrolde yer alacak olan Karadaş’ın yeni rolü de çok merak ediliyor.

Derya Karadaş’ın da yer alacağı 6 bölümlük dizinin yönetmeni ise Taylan Biraderler olacak. Karakter oyunculuğunda çok iyi performanslar sergileyen Engin Günaydın ve Derya Karadaş ikilisinin yer alması diziyi öne çıkartan önemli bir detay odu.

 

 

 

 

Yalan Dünya’nın Zerrin’i Netflix projesiyle ekranlara dönüyor! ile ilgili etiketler Netflix Güldür Güldür Show Andropoz yalan dünya
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.