"Yalaka, terbiyesiz, edepsiz, dalkavuk"

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge'de sosyal medyaya getirilmesi düşünülen düzenleme masaya yatırıldı. Mehmet Metiner'in Albayrak ailesine yapılan çirkinliğe ilişkin düşüncelerini anlatması sırasında Şaban Sevinç'in "demogoji" yapmakla itham etmesi üzerine programda tansiyon bir anda yükseldi. İkili arasında Metiner'in konuşması boyunca karşılıklı yalaka, terbiyesiz, edepsiz ve dalkavuk gibi karşılıklı ithamlar birbirini izledi.

CNN Türk'te Ahmet Hakan'ın hazırlayıp sunduğu Tarafsız Bölge'de sosyal medyaya getirilmesi düşünülen yasal düzenleme masaya yatırıldı.

Programın konukları ise AK Parti eski milletvekili ve gazeteci Mehmet Metiner, Halk TV eski Genel Müdürü Şaban Sevinç ile SONAR Başkanı Hakan Bayrakçıydı.   

Metiner, Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın ailesine yönelik çirkin paylaşımlara tepki gösterdiği sırada Şaban Sevinç araya girip Metiner'i Albayrak ailesi üzerinden demagoji yapmakla suçladı.

Bu ifadenin ardından ikilinin arasında Metiner'in konuşması boyunca karşılıklı ithamler birbirini izledi. 

Bir ara sakinleşen ortam Sevinç'in "Sen buradan Esra Hanım üzerinden Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yalakalık yapacaksın diye bildiklerimiz söylemeyelim mi?" sözleri üzerine yeniden gerildi.

Metiner'in cevaben "Yalakalık senin gibilere mahsustur" şeklinde ifadesinin ardından Sevinç, ortamı geren sözlerini bu kez de "Sen buradan AK Parti'nin üst bakanlarına selam göndereceksin diye ben bildiklerimi söylemeyecek miyim? sen beni susturacak mısın?" sözleri ile savunmaya kalkıştı.

Metiner ise Sevinç'in ithamına "Benim kimseye selam gönderme ihtiyacım yok" sözleri ile yanıt verdi. 

"Yalaka, terbiyesiz, edepsiz, dalkavuk"

Mehmet Metiner'in konuşmasını tamamladığı sırada "Bizi bilen bilir, bilmeyen de kendi gibi bilir." sözünü Şaban Sevinç'e uyarlayarak, "Eğer bir insan yalakaysa, dalkavuksa kendi gibi bilir. Bir insan gerçekten terbiyesizse, edepsizse sizi kendisi gibi bilir. Bizim üzerimizden bir yerlere yaltaklanmak isteyenler olabilir Ama biz kimsenin üzerinden bir yerlere yaltaklanmaya çalışmadık. Bizi bilen bilir, duruşumuzu da bilir" ifadelerini kullandı.

Metiner'in yapılacak düzenlemeye ilişkin verdiği bilginin ardından sözlerini tamamlaması sonrası sözü alan Sevinç yine Mehmet Metiner'i hedef alarak, "Ağzından lağım akıyor, ben ona haddini bildiririm Ankara'ya döndüğünde. Onu da söyleyeyim. Skype'tan efelenmeye benzemez o işler" diye tehdit savurdu.

Metiner ise Sevinç'in bu sözlerine "Görüşürüz o zaman, ısıran dişini göstermez" sözleri ile hodri meydan dedi... 

"Yalaka, terbiyesiz, edepsiz, dalkavuk" ile ilgili etiketler Ahmet Hakan Sosyal Medya Esra Albayrak Berat Albayrak Mehmet Metiner Şaban Sevinç hakan bayrakçı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.