Yakup Köse'den eşinin suçlamalarına yanıt

Star yazarı Yakup Köse'nin eşi Şenay Köse Eryılmaz, küçük yaşta evlendiğini belirttiği eşinin 15 yıllık evlilikleri boyunca sürekli şiddet uyguladığını hatta bir keresinde bıçakladığını ileri sürmüştü. Bu iddialara Yakup Köse'den yanıt geldi. Eşi ile aralarında bir boşanma davasının sürdüğünü belirten Köse, suçlamalar için 'hezeyan' ifadesini kullandı. Eşinin çoçuklarına şiddet uyguladığını ileri süren Yakup Köse, Şenay Köse'nin boşanmak istemediği için itibar suikasti yaptığını savundu.

Yakup Köse sosyal medya hesabından Şenay Eryılmaz Köse'nin hakkında ortaya attığı iddialara yanıt verdi. 

Evlilikleri boyunca şiddet gördüğünü, bir keresinde kocası tarafından bıçaklandığını ileri süren Şenay Eryılmaz Köse'nin suçlamaları için "hezayan" olarak niteleyen Yakup Köse, çocuklarının daha fazla zarar görmesini istemediğini ifade etti.

"Bir boşanma davasını siyasi bir hesaplaşmaya dönüştürmek istedikleri anlaşıldı, bu sebeple kamuoyunu bilgilendirmek zorunluluk oldu." diyen Yakup Köse, eşinin çocuklarına sürekli şiddet uyguladığını, bunun da dava dosyasına giren görüntülerle sabit olduğunu ifade etti. 

Yakup Köse'den eşinin suçlamalarına yanıt

Köse, "Şenay Eryılmaz iftira içerikli röportajda “Bir anneden üç çocuğu nasıl koparılır” diyerek kamu vicdanını aldatmayı denemektedir” dedi.

ÇOCUKLARIN FOTOĞRAFLARINI DA PAYLAŞTI

Çocuklarının ısrarı üzerine bunları anlattığını vurgulayan Yakup Köse, kızı Neslihan Esma Köse’nin annelerinden gördükleri şiddeti anlatan mahkeme ifadelerini de sosyal medyadan paylaştı.

Yakup Köse'den eşinin suçlamalarına yanıt - Resim : 2

İTİBAR SUİKASTİ İDDİASI

Köse, şiddet gördüğünü belirten eşinin boşanmak istemediğini belirterek şu iddiada bulundu:

“Şenay Eryılmaz, boşanma davası açtığım günden beri davayı geri çekmezsem bana itibar suikastı yapacağı tehdidinde bulunmuştur. “Beni bıçakladı” diyerek hakkımda mahkumiyet kararı çıkartan ve iftirasına devam eden Eryılmaz aşağıda paylaşım WhatsApp konuşmasında bana iftira attığını itiraf ediyor”

Yakup Köse'den eşinin suçlamalarına yanıt - Resim : 3

SUÇ DUYURUSUNDA BULUNACAK

Yakup Köse açıklamalarında röportajı yapan Orhan Sarıkaya'nın baskı altında bu söyleşiyi gerçekleştirdiğini kendisine ilettiğini ifade ederek sorumlular hakkında suç duyurusunda bulunacağını vurguladı. 

Yakup Köse'den eşinin suçlamalarına yanıt ile ilgili etiketler Şiddet boşanma yakup köse Şenay Köse Eryılmaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.