Kilise desteğiyle İslam'a hakaret

Almanya'da yaşayan ve kendi adına kurduğu YouTube kanalında İslam'a ve Hz. Muhammed'e ahlaksızca hakaret eden Yakup Deniz'in maskesi düştü. Maddi ve manevi olarak Avrupa'da bulunan 'Masonik Ortodoks Kiliseleri' tarafından desteklendiği ortaya çıkan Deniz, bu kurumlarla irtibatını Romanyalı eşi E.L. ile sağlıyor. PKK sempatizanı da olan zanlının geçtiğimiz aylarda Moskova'da Kur'an-ı Kerim yırtan provokatör İbrahim Atabey'in de arkadaşı olduğu belirlendi.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

Türkiye'ye ve İslam dinine karşı son aylarda birkaç farklı merkezden başlatıldığı belirlenen, hakaret ve saldırılar devam ediyor.

Özellikle Almanya'da başlatılan videolu saldırılarda, Türkiye'ye, İslam'a ve Hz. Muhammed'e düşmanlık sınır tanımıyor.

İSLAM DÜŞMANI DENİZ'İN ARKASINDA ORTODOKS KİLİSELERİ VAKIFLARI VAR!

Almanya'nın Stuttgart şehrinde yaşayan Yakup Deniz isimli zanlı, kendi adıyla açtığı YouTube kanalından kutsal değerlere hakaret ediyor.

Elde edilen bilgilere göre; Deniz, Avrupa'nın çeşitli şehirlerinde bulunan, ”Masonik Ortodoks Kiliseleri” tarafından destekleniyor. 

KİLİSELERLE İRTİBATI ROMEN HANIMI ARACILIĞI İLE KURUYOR!

Tüm videolarında insanlara “Din afyon gibidir, Allah yoktur, peygamberler yalancıdır” diyerek, kendisini “Ateist” gibi gösteren Yakup Denizin eşi E.L.'nin Romen Yunan Ortodoks kiliselerinde, yetkili bir görevli olduğu ortaya çıktı.

En son geçtiğimiz yılın aralık ayında Türkiye'ye giriş yapıp Bodrum'a giden E.L.'nin misyonerlik yaptığı iddia edildi.

Katı derecede Müslüman ve Türk düşmanı olan E.L., Romanya, Almanya, Yunanistan ve Türkiye'de faaliyetlerine devam ediyor.

TÜRKİYE'DEN KAÇAN YAKUP DENİZ'İN MASKESİ DÜŞTÜ!

Birçok söyleminde terör örgütü PKK'yı öven hatta Türk Siahlı Kuvvetleri'nin Afrin operasyonunu “işgalcilik” olarak adlandıran Deniz'in, geçtiğimiz aylarda Moskova'da Kur'an-ı Kerim'i yırtan İbrahim Atabey'in de  arkadaşı olduğu ortaya çıktı.

Türkiye'nin hakkında suç duyurusu yaptığı İbrahim Atabey ile internet üzerinden sık sık görüştüğü tespit edilen Yakup Deniz'in, yapılacak yayınlar konusunda fikir alışverişinde bulunduğu öne sürüldü.

Deniz'in Atabey ile beraber YouTube  platformunda, beraber birçok yayınlarının da bulunduğu anlaşıldı.

Kilise desteğiyle İslam'a hakaret

Yakup Deniz (solda) ve İbrahim Atabey beraber yayın yaparken...


İSLAM'A SALDIRMAK İÇİN FETÖ İLE İŞBİRLİĞİ YAPIYOR!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma açılan Deniz'in, son 3 yılda İbrahim Atabey, Murat Özün ve Nurşen Fidan, Ateizm Derneği, FETÖ'cüler ve Adnan Oktar Örgütü mensupları ile yayın yaptığı belirlendi.

Deniz'in, Türkiye'de özellikle gençleri devlete karşı ayaklanmaya davet edici söylemleri bulunduğu tespit edildi.

 

Kilise desteğiyle İslam'a hakaret ile ilgili etiketler din Mason Kilise İslam Müslüman Yakup Deniz İbrahim Atabey ortodoks
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.