Yakıt alan araç bir anda alev aldı

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde akaryakıt aldıktan sonra aracını çalıştıran bir sürücünün otomobili birden alev aldı. Büyük korku yaşanan olayda görevliler yangın söndürme tüpleri ile araca müdahale ederek felaketi önledi.

Muhsin Yazıcıoğlu Bulvarı’ndaki bir akaryakıt istasyonunda meydana gelen olayda, yakıt dolumu yapıldıktan sonra otomobiline binen sürücü marşa basmasına rağmen araç çalışmadı. Kaputu açarak otomobilini kontrol eden sürücü, tekrar aracını çalıştırmak istese de başarılı olamadı.

Aracın çalışmadığını gören istasyon görevlisi, tekrar kaputu açıp motor kısmını kontrol ettiğinde benzin kaçağı olduğunu fark etti. İstasyon görevlisinin ‘benzin kaçırıyor’ uyarısını duymayan sürücünün kontak anahtarını çevirmesiyle birlikte otomobil alev aldı.

Sürücü ise, yanan otomobilden kendisini dışarı attı. Otomobildeki yangına istasyon görevlileri soğukkanlılıkla müdahale etti. Pompaların yanındaki yangın tüplerini alan istasyon çalışanları, yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

Yakıt alan araç bir anda alev aldı ile ilgili etiketler Akaryakıt Yangın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.