"Yakışmadı. Ali Koç vizyonuna hiç uymadı"

Şansal Büyüka, Milliyet Gazetesi'ndeki "Şansal Büyüka ile dobra dobra" köşesinde, Fenerbahçeli futbolcu Volkan Demirel'in Trabzonspor maçı sonrası hareketlerini eleştirdi.

Şansal Büyüka, Milliyet Gazetesi'ndeki "Şansal Büyüka ile dobra dobra" köşesinde, Trabzonspor maçı sonrasında bordo mavili ekibin kondisyoneri için sert ifadeler kullanan Volkan Demirel'i eleştirdi.

İşte Büyüka'nın sözleri:

"Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, barış adına bu kadar kararlı davranıp, bu kadar önemli adımlar atarken, ilişkiler hızla normalleşmeye doğru giderken, Fenerbahçe kalecisi Volkan'ın maç sonu asla kabul edilmeyecek açıklaması en hafif ifadesiyle 'Pişmiş aşa su katmak' gibi bir şey...

"GELDİN GİDİYORSUN HALA VAZGEÇMEDİN"

Bu kaçıncı vukuatın Volkan... Geldin gidiyorsun bu tavırlarından hala vazgeçmedin. Benim şaşırdığım, yönetici Semih Özsoy'un, kaptanı Volkan'ın hiçbir kesimin kabul etmediği ifadelerine arka çıkışı... Olmadı, yakışmadı... Ali Koç vizyonuna hiç uymadı."

"Yakışmadı. Ali Koç vizyonuna hiç uymadı" ile ilgili etiketler Fenerbahçe Trabzonspor Ali Koç Ahmet Ağaoğlu Volkan Demirel Şansal Büyüka
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.