Yakışıklı oyuncu, Yasak Elma kadrosunda!

FOX TV'nin beğenilen dizisi Yasak Elma gelecek haftaki bölümünde kadrosuna yeni bir ismi daha katılıyor. Genç oyuncu Erdem Kaynarca Yasak Elma'da Dündar rolünü canlandıracak.

Talat Bulut, Şevval Sam, Onur Tuna, Eda Ece ve Sevda Ergincinin başrollerini paylaştığı, ‘’Yasak Elma’ kadrosuna yakışıklı oyuncu Erdem Kaynarca dahil oldu.

DÜNDAR KARAKTERİNE HAYAT VERECEK

Kaynarca, 17 Aralık Pazartesi günü saat 20.00’de yayınlanacak olan dizinin 27. bölümünden itibaren “Dündar” karakterine hayat verecek.

Yakışıklı oyuncu, Yasak Elma kadrosunda!

Başarılı oyuncu; Kadınlarla nasıl konuşacağını bilmeyen bir karakter ile izleyici karşısına çıkacak. Dündar’ın, Zeynep (Sevda Erginci) ’le tanışması da ‘’kadın’’ yerine ‘’bayan’’ demesi sebebiyle gerçekleşecek.

Yakışıklı oyuncu, Yasak Elma kadrosunda! - Resim : 2

ERDEM KAYNARCA KİMDİR?

1992 senesinde dünyaya gelen oyuncu an itibarıyla 26 yaşındadır. Ortadoğu Teknik Üniversitesi Felsefe Bölümü mezunudur. Çok küçük yaşlardan beri felsefeye ilgi duymaktadır. İlk mezuniyetinin ardından Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümünü bitirmiş ve ikinci mezuniyetini de almıştır. Başarılı oyuncu ayrıca sporla da ilgilenmiş, 4 sene boyunca profesyonel olarak yüzücülük yapmıştır. ODTÜ'de öğrenci olduğu yıllarda Amerikan Futbolu ile de ilgilenmiştir. İlk olarak Show Tv ekranlarında yayınlanan Kalp Atışı dizisi ile izleyici karşısına çıkan Erdem Kaynarca, Bir Deli Rüzgar dizisinde de Tunahan karakterini canlandırmıştır. Genç ismin son adresi de Yasak Elma dizisi olmuştur.

Yakışıklı oyuncu, Yasak Elma kadrosunda! - Resim : 3

Yakışıklı oyuncu, Yasak Elma kadrosunda! ile ilgili etiketler Eda Ece Yasak Elma Sevda Erginci
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.