"Yakışıklı olsaydım ben şampiyon olurdum!"

Survivor 2020'de son iki finalist belli oldu. SMS oylarının belirlediği finalistler İstanbul Galataport'ta canlı yayında açıklandı. Acun Ilıcalı'nın sırasız bir şekilde açıkladığı sonuçlara göre Cemal Can ve Barış son iki finalist oldu. Üçlünün diğer ismi Yasin Obuz ise elenen isim oldu.

Survivor 2020'nin iki finalisti İstanbul Galataport'ta yapılan canlı yayınla belli oldu. Aylar süren Survivor maratonu sonrası SMS sonuçlarının belirlediği isimler ise Cemal Can ve Barış oldu. Üçlünün diğer ismi Yasin Obuz ise elenen isim oldu.


"YAKIŞIKLI OLSAYDIM BEN ŞAMPİYON OLURDUM"

Cemal Can ve Barış'ın yanında final yolunu kaybeden ve elenen isim olan Yasin'in durumu akıllara 2013'teki finali getirdi.

Bilindiği gibi 2013 yılında finalde rakibi Hilmicem'e kaybeden Survivor Doğukan, yaptığı açıklamada "yakışıklı olsaydım şampiyon ben olurdum." demişti.

"Yakışıklı olsaydım ben şampiyon olurdum!" ile ilgili etiketler Survivor final
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.