'Yakında takım arkadaşı olacaklar'

İtalyan basını, Galatasaray'ın eski oyuncusu Ozan Kabak ve Beşiktaş'ın Mısırlı yıldızı Mohamed Elneny hakkında gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiasına yer verdi.

Geçtiğimiz sezon arasında Galatasaray'dan 11 milyon euro karşılığında Stuttgart'ın yolunu tutan Ozan Kabak, yaz döneminde transfer olduğu Schalke 04'te bu sezon yalnızca 12 dakika süre alabilmişti.

İtalyan basını bugün hem 19 yaşındaki yetenekli stoper hem de Beşiktaş'ın Mısırlı yıldızı Mohamed Elneny hakkında gündeme bomba gibi düşen bir transfer iddiasına yer verdi.

Çizme'de yayım yapan Milan News adlı internet sitesi, okuyucularıyla paylaştığı özel haberinde FIFA menajeri Sascha Empacher'in bugün Casa Milan'ı ziyaret ederek Serie A devine Ozan, Elneny ve Chelsea'nin Real Mallorca'ya kiraladığı Baba Rahman'ı önerdiğini yazdı. Milano ekibinin bu öneriler karşısında nasıl bir tasarrufta bulunacağı ise büyük merak konusu.

'Yakında takım arkadaşı olacaklar' ile ilgili etiketler Ozan Kabak Schalke 04 Milan Muhammed Elneny elneny
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.