Fuat Kozluklu: Yakında korkunç bilgiler ortaya çıkacak!

Adnan Oktar'ı 1986 yılında, zamanın Devlet Güvenlik Mahkemesi'nde yargılandığı dönemde yakından takip eden gazeteci Fuat Kozluklu'dan sosyal medyada önemli bir paylaşım geldi. Kozluklu kendisine mektup gönderen Adnan Oktar hakkında önemli uyarılarda bulundu

Adnan Oktar Suç Örgütü'ne yönelik yürütülen soruşturma kapsamında tutuklu bulunan örgüt lideri Adnan Oktar, kendisini aklayabilmek için ünlü gazetecilere mektuplar göndermeye devam ediyor.

Adnan Oktar örgütünü ve bu yapının ahlaksızlıklarını en iyi bilen gazetecilerden Fuat Kozluklu, bugün kendisine Adnan Oktar tarafından cezaevinden bir mektup gönderildiğini açıkladı.

MEKTUP TUZAĞI

Yıllar önce "mürit" kılığına girerek Adnan Oktar cemaatine sızan ve bu karanlık oluşumun perde arkasını kamuoyuna duyuran ilk gazeteci olan Fuat Kozluklu, Adnan Oktar'ın "mektup tuzağı" konusunda da uyarılarda bulundu.

Adnan Oktar'ın gönderdiği mektup zarfının resmini takipçileri ile paylaşan Kozluklu mesajında şu ifadeleri kullandı;

"Mürit kılığında Adnan Oktar ve suç örgütünün içine sızarak ortaya çıkarmamın üzerinden 33 yıl sonra bu iblis yapının elebaşı ilk kez iletişim kurmaya kalkıştı. Bana cezaevinden mektup göndermiş. Ne kadar masum olduğunu zırvalamış.

Bu ülkede en karanlık işleri yapanlar arasında yer alan Adnan Oktar ve suç örgütü, dış bağlantıları, istihbarat örgütleri ve kimi odaklarla yakın işbirliklerine sahiptir.

"Psikolojik operasyon" işlerini iyi bilen Oktar denilen şahıs ve etrafındaki müritleri son derece ağır suçlamalarla dolu davayı sulandırmak için çırpınıyorlar. FETÖ ile de işbirliği yapmış bir yapıdan söz ediyorum.

Fuat Kozluklu: Yakında korkunç bilgiler ortaya çıkacak!

Son derece karanlık ve uluslararası bağlantılı örgütlerini zararsız gibi gösterme, meseleyi sulandırarak gündemden düşürme ve davayı hafifletme amacındalar.

Hiçkimse bu gruptan gelen mektupları, savunmaları yayınlayarak Adnan Oktar ve örgütüne bilerek veya bilmeyerek destek verme tuzağına düşmemelidir. Bu karanlık grubun ekmeğine başka yönden yağ sürmemeli.

Aksi takdirde meseleyi magazinleştirerek, sanki ortada basit bir "Kedicik meselesi" varmış gibi bir algı oluşturulur. Bu iffetsiz ve dış bağlantılı örgütün karanlıkta kalmış yüzünü kimse gölgelememeli. Yakında bunlarla ilgili korkunç bilgiler ortaya çıkacak." / SuperHaber

 

 

 

 

 

 

Fuat Kozluklu: Yakında korkunç bilgiler ortaya çıkacak! ile ilgili etiketler Adnan Oktar Kedicik
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.