Yakayı ele verdi! Kaan Yıldırım'ın maskesini Hadise'den sonra Çağla Şıkel de taktı

Evlilik yolunda giden ilişkilerini sonlandırdıktan sonra yeni aşklara yelken açtıkları konuşulan Hadise ile Kaan Yıldırım cephesinde yeni gelişme! Adı Mehmet Dinçerler ile anılan Hadise'den sonra, Kaan Yıldırım'ın da adı Çağla Şıkel ile aşk dedikodularına karışmıştı. İddialar karşısında aşk yaşamadıklarını dile getiren Şıkel'in, daha önce Hadise'nin de taktığı ve Kaan Yıldırım'a ait marka tarafından üretilen maskeyi takması dikkat çekti. Şıkel'in bu hareketi 'Çağla, Hadise'nin izinde' dedirtti.

Ebru Gündeş'in 11 yıllık eski eşi Reza Zarrab ile evli olduğu dönemde adı yasak aşk iddialarına Hadise'nin bu sebepten dolayı Kaan Yıldırım ile ayrıldıkları konuşuluyordu. Bir dargın bir barışık aşk yaşayan oyuncu Kaan Yıldırım ile pop şarkıcısı Hadise yakın zamanda ilişkilerine son noktayı koydu.

Yakayı ele verdi! Kaan Yıldırım'ın maskesini Hadise'den sonra Çağla Şıkel de taktı

 

HADİSE'NİN MEHMET DİNÇERLER İLE AŞK YAŞADIĞI KONUŞULUYOR

Ayrılığın ardından kendisinden iki yaş küçük iş insanı Mehmet Dinçerler'le Bodrum'da görüntülenen 35 yaşındaki şarkıcı Hadise'nin yeni bir aşka yelken açtığı iddia edildi.

Yakayı ele verdi! Kaan Yıldırım'ın maskesini Hadise'den sonra Çağla Şıkel de taktı - Resim : 2

Kaan Yıldırım'ın ise, iki çocuk annesi manken ve YouTuber Çağla Şıkel ile birlikte olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Kaan Yıldırım Çağla Şıkel

Aşk iddialarıyla ilgili Kaan Yıldırım'dan bir açıklama gelmezken, Şıkel sosyal medya hesabından yaptığı ''Hayatımda biri olursa ben size söylerim" şeklindeki paylaşımıyla iddiaları yalanlamıştı.

Çağla Şıkel

KAAN YILDIRIM'IN ÜRETTİĞİ MASKEYİ TAKTI

Şıkel'in Instagram hesabından yaptığı bir paylaşım yakayı ele verdi. Çağla Şıkel, Kaan Yıldırım konusunda eski sevgilisi Hadise'nin birlikte oldukları dönemde yaptığını yaptı. Şıkel, Hadise'nin Kaan Yıldırım ile aşk yaşadığı süreçte Kaan Yıldırım'ın ürettiği maskelerden taktığı maske ile poz verdi. Şıkel'in bu hareketi aşk dedikodularını yeniden alevlendirdi. Ünlü mankenin sosyal medyadan paylaştığı fotoğrafla inkar ettiği aşkı belgelemiş oldu.

ÇAĞLA ŞIKEL

HADİSE DE TAKMIŞTI...


Çağla Şıkel'in taktığı maske, daha önce Hadise'nin de sıklıkla reklamını yaptığı Kaan Yıldırım'a ait maske markasının ürünü olduğu ortaya çıktı. Şıkel'in Instagram'dan hikaye olarak paylaştığı bu fotoğrafta kullandığı maske kısa sürede sosyal medyada yayıldı ve bazı magazin sayfaları tarafından da paylaşıldı. Şıkel'in, Kaan Yıldırım'ın ürettiği maskeyi takması kafaları karıştırdı.

 HADİSE

Şarkıcı Hadise de oyuncu Kaan Yıldırım ile birlikte olduğu dönemde sıklıkla bu maskelerden takıyor ve sevgilisinin markasını destekleyerek reklam katkısında bulunuyordu.

 

 

Yakayı ele verdi! Kaan Yıldırım'ın maskesini Hadise'den sonra Çağla Şıkel de taktı ile ilgili etiketler Hadise Kaan Yıldırım Çağla Şıkel maske Sosyal Medya Instagram mehmet dinçerler
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.