Yakalanınca bile inkar etti: Benim öyle şeylerle işim olmaz

Denizli'de sokağa çıkma kısıtlaması saatinde denetlemelerde bulunan bekçiler, şüpheli bir kişiyi durdurdu. Üzerinde uyuşturucu ele geçirilen kişi gözaltına alındı. Kendisini çeken gazetecilere seslenen kişi esnaf olduğunu söyleyerek "Benim böyle işlerle işim olmaz, yaptık bir hata" dedi.

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde meydana gelen olayda bekçiler, sokağa çıkma kısıtlaması saatlerinde yaptıkları denetimde şüpheli gördükleri bir kişiyi durdurdu.

Ramazan Ş. isimli şüphelinin, sokağa çıkma kısıtlamasından muaf olup olmadığının denetlenmesinin ardından üzerinde arama yapıldı.

ŞÜPHELİ DAVRANIŞLARI ELE VERDİ

Şüpheli tavırları nedeniyle üzeri aranan Ramazan Ş.'nin üzerinde 6 adet uyuşturucu hap ele geçirildi.

GÖZALTINA ALINDI

Bölgeye gelen polis ekiplerine esnaf olduğunu söyleyen Ramazan Ş. gözaltına alındı.

Yakalanınca bile inkar etti: Benim öyle şeylerle işim olmaz

“BENİM BÖYLE İŞLERLE İŞİM OLMAZ, YAPTIK BİR HATA”

Gözaltına alındığı sırada gazetecilerin görüntü çektiğini fark eden Ramazan Ş. bekçi ve polislere zor anlar yaşattı. Esnaf olduğunu ve yüzünün görünmesinden rahatsız olduğunu söyleyen şüpheli bağırıp çağırmaya başladı. Kendisini görüntüleyen gazetecilere tehditkar sözler sarf eden adam, yüksek sesle “O çocuğu tanıyorum, sen beni tanıdın. Benim böyle işlerle işim olmaz, yaptık bir hata ama sen çek güzel kardeşim, tamam ben seni bilirim” dedi.

“BU KAMERA GÖRÜNTÜLERİNDEN BEN SENİ BİLECEĞİM”

Gözaltına alınarak karakola götürüleceği sırada bilinmeyen bir isim söyleyen şüpheli, “Abi ben esnaf insanım, ama şu çocuk çekmesin, beni ayar etmesin. Ama Tokuş ben seni bilirim, ben sana bu kadar söylüyorum. Bu kamera görüntülerinden ben seni bileceğim, bak sen tamam” diye seslendi.

Öte yandan, şüpheliye sokağa çıkma kısıtlamasından dolayı tutanak tutulduğu ve arkadaşlarının yanına dolaşmaya çıktığı öğrenildi.

Yakalanınca bile inkar etti: Benim öyle şeylerle işim olmaz ile ilgili etiketler Denizli Pamukkale uyuşturucu kısıtlama

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.