"Yakalanan PKK'lılar; Murat Karayılan ile Cemil Bayık!"

İnternerhaber yazarı Süleyman Özışık gündeme bomba gibi düşecek bir paylaşımda bulundu. İddiaya göre; yakalanan iki üst düzey PKK'lı; Murat Karayılan ile Cemil Bayık!

Türk Silahlı Kuvvetlerinin Kandil harekatı hız kesmeden sürerken, iki üst düzey PKK'lının yakalandığı iddiası büyük ses getirdi.

 

İddiayı ilk olarak gündeme getiren Aydınlık gazetesi oldu. Gazete, 2 üst düzey PKK'lının yakalandığı ve İmralı'ya götürüldüklerini öne sürdü.

"Yakalanan PKK'lılar; Murat Karayılan ile Cemil Bayık!"

O İSİMLER KİM?

Gazeteci Süleyman Özışık ise sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada iddiayı bir adım ileriye taşıdı.

Özışık, "Terör örgütü PKK'nın önemli isimlerinden Murat Karayılan ile Cemil Bayık'ın yakalandığı iddia ediliyor" ifadelerini kullandı.

'GEREKLİ AÇIKLAMAYI CUMHURBAŞKANI YAPACAK'

Özışık, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun bu konudaki soruya, 'Cumhurbaşkanımız gerekli açıklamayı yapacak' diye cevap verdiğini belirtti.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILMADI

Ancak Karayılan ile Bayık'ın yakalandığı iddaları resmi kaynaklar tarafından henüz doğrulanmadı. Yerel kaynaklar ise teröristbaşı Karayılan ve Bayık'ın Kandil’in İran sahasında olduğunu belirtiyor.

"Yakalanan PKK'lılar; Murat Karayılan ile Cemil Bayık!" ile ilgili etiketler Murat Karayılan cemil bayık
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.