Yağmur Tanrısevsin'in yüzü gülüyor!

Oğuzhan Koç ile 4.5 yıllık ilişkisini sonlandıran Yağmur Tanrısevsin setlere geri dönüyor.

Yağmur Tanrısevsin 4.5 yıl aşk yaşadığı Oğuzhan Koçtan bir ay önce ayrılmıştı. TMS ile kötü anılarından kurtulmak için tedavi olacak oyuncu menajerine “Nefes almadan çalışmak istiyorum” demişti. Ahmet Kural ve Murat Cemcir’in başrolde olduğu ‘Baba Parası’yla setlere dönen oyuncu “Bu film uğurum olacak” diye konuştu.

Yağmur Tanrısevsin yakınlarına da “Sıkıntılı günleri yenmenin en büyük ilacı çalışmak. Murat ve Ahmet bu konuda bana inanılmaz destek verdi, dostluk örneği gösterdiler. Yüzümü güldürdüler” diyor.

Yağmur Tanrısevsin, başrollerinde Ahmet Kural, Murat Cemcir, Devrim Yakut, Rasim Öztekin, Özgür Emre Yıldırım, Deniz Barut, Giray Altınok, Ayhan Taş ve Osman Alkaş’ın yer aldığı Baba Parası’nda ‘ Tülin‘ karakteri ile dikkatleri üstüne çekecek.

1 Ocak 2020 ‘de vizyonda olacak Baba Parası’nın yapımcılığını TR 40 33 Production, senaristliğini ve yönetmenliğini de Selçuk Aydemir üstleniyor.

Yağmur Tanrısevsin'in yüzü gülüyor!

Yağmur Tanrısevsin'in yüzü gülüyor! ile ilgili etiketler Ahmet Kural Oğuzhan Koç Yağmur Tanrısevsin tms
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.