Yağmur sularında yüzdü, aracında mahsur kalan kişiyi kurtardı

Ankara'da öyle bir yağmur yağdı ki, yollarda biriken sular adeta göl oldu. Sel sularının ortasında aracıyla mahsur kalan vatandaşı kurtarmak isteyen bir kişi suda yüzerek araca ulaştı. Başka bir kişinin attığı halatla kurtarma operasyonu tamamlandı. O anlar saniye saniye kaydedildi.

Ankara’da şiddetini artıran yağmur yağışı sonrası yollarda biriken sularda mahsur kalan bir vatandaşı, başka bir vatandaş halat yardımıyla yüzerek kurtardı.

Ankara’nın Yenimahalle ilçesi OSTİM Mahallesinde akşam saatlerinde başlayan yağmur yağışı sonrası yollarda biriken yağmur suları sokakları göle çevirdi.

Kayıt edilen görüntülerde yoğun yağmur sonrası bir vatandaş aracın arka kısmında mahsur kaldığı görülüyor. Mahsur kalan kişinin yardımına koşan bir vatandaş biriken yağmur sularında yüzerek araca ulaştı. Bir başka kişi de halat atarak yardıma destek oldu. Kurtarma anları da saniye saniye kaydedildi.

İHA

Yağmur sularında yüzdü, aracında mahsur kalan kişiyi kurtardı ile ilgili etiketler Ankara Sel (Doğa olayı) yüzerek kurtardı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.