Yağmur sularına kapıldı, vatandaşlar kurtardı

İzmir'de etkili olan sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı. Sağanak, cadde ve sokakları adete göle çevirdi. Kentte bir çok iş yerini su bastı. Hızla akan yağmur sularına kapılan bir kadını ise çevredeki vatandaşlar kurtardı. O anlar amatör kameralar tarafından saniye, saniye görüntülendi.

İzmir’de öğle saatlerinde hafif şekilde başlayan yağmur, ilerleyen saatlerde yerini gök gürültülü sağanağa bırakınca cadde ve sokaklar göle döndü.

Kentin birçok noktasında yol seviyesinden düşük işyerlerini su basarken, Karabağlar ve Konak ilçelerinin sınırı konumundaki İnönü Caddesi'nde yer alan bazı iş yeri sahipleri zor anlar yaşadı.

Öte yandan Halil Rıfat Paşa Caddesi'nde yağmur sularına düşen bir kadın, çevredeki vatandaşlarca kurtarıldı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı. Görüntüleri paylaşan vatandaşlar, kadını güçlükle kurtardıklarını belirtti.

 

 

 

 

Yağmur sularına kapıldı, vatandaşlar kurtardı ile ilgili etiketler İzmir Sağanak Yağış sulara kapıldı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.