Yağmur Sarnıç Seren Serengil savaşında seviye artık yerlerde! Karşılıklı kim ne dedi? Yağmur Sarnıç'ın yazdıkları gerçekten çok fena!

Yağmur Sarnıç ile Seren Serengil'in savaşı aslına bakarsanız geçtiğimiz Aralık ayına kadar uzanıyor. Ancak o günden bu yana seviye de artık iyice yer altına inmiş durumda. Yağmur Sarnıç'ın son olarak Seren Serengil'in eski görüntülerini paylaşıp ağza alınmayacak hakaretler etmesi ikilinin savaşında durumun ne olduğunu gözler önüne seriyor.

Yağmur Sarnıç eski eşi Emre Aşık ile olan boşanma davası herkesin dilindeydi. Adam öldürtmeye çalışma, silahlı tehdit, iş yeri basma gibi suçların içinde adı geçen Yağmur Sarnıç son olarak Söylemezsem Olmaz programının yorumcusu Seren Serengil hakkında ağza alınmayacak hakaretler etti. Sosyal Medya hesabından yaptığı paylaşımlara kendi takipçileri bile tepki gösterdi.

Yağmur Sarnıç Seren Serengil savaşında seviye artık yerlerde! Karşılıklı kim ne dedi? Yağmur Sarnıç'ın yazdıkları gerçekten çok fena!

Geçtiğimiz aralık ayından beri Yağmur Sarnıç ile Seren Serengil'in arasında sular durulmuyor.

Aslına bakarsanız biraz da kişisele dönüştü bu durum.

Artık seviye o kadar düştü ki, takip ederken ve yazılanları okurken biz utanıyoruz. Aslına bakarsanız biraz da kişisele dönüştü bu durum.

Seren Serengil, eski eşi Yaşar İpek'in kendisinden ayrıldıktan sonra Yağmur Sarnıç ile birlikte olduğu iddiları karşısında Sarnıç'a savaş açmıştı. Ancak Yağmur Sarnıç'ın yazdıkları gerçekten çok fena!

Fakat Emre Aşık'ın eski eşi Yağmur Sarnıç'ın yazdıkları gerçekten çok fena...

Seren Serengil ile arasında devam eden krizin ardından Yağmur Sarnıç’tan peş peşe sert açıklamalar geldi. Serengil’in eski görüntülerini ve açıklamalarını kendi Instagram hesabından paylaşan Sarnıç’ın ağır ifadelerine bazı takipçilerinden de tepkiler geldi.

Yağmur Sarnıç Seren Serengil savaşında seviye artık yerlerde! Karşılıklı kim ne dedi? Yağmur Sarnıç'ın yazdıkları gerçekten çok fena! - Resim : 3

Sarnıç, sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarından çocuklarının velayetinin kendisinden alınması için hakkında iftiralar atıldığını belirtti. Bu nedenle paylaşımları başlattığı öğrenilen Sarnıç’ın açıklamalarının bir kısmı şikayet nedeniyle kaldırıldı.

 

 

 

 

Yağmur Sarnıç Seren Serengil savaşında seviye artık yerlerde! Karşılıklı kim ne dedi? Yağmur Sarnıç'ın yazdıkları gerçekten çok fena! ile ilgili etiketler Sıla Gençoğlu Seren Serengil Yağmur Sarnıç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.