Yağmur Sarnıç kimdir? Yaşar İpek ile yasak aşk mı yaşıyor?

Yağmur Sarnıç kimdir? Sunucu Seren Serengil'in boşanma aşamasında olduğu eşi Yaşar İpek'in Yağmur Sarnıç ile aşk yaşadığı iddia edildi. Sonrasında ise Sarnıç'ın yaşamı merak konusu oldu. Detaylar haberimizde...

Yağmur Sarnıç kimdir? Yaşar İpek ile ilgili gündeme yeni bir iddia daha atıldı. Seren Serengil'in boşanma aşamasında olduğu eşi Yaşar İpek'in Yağmur Sarnıç ile aşk yaşadığı iddia edildi. Peki Yağmur Sarnıç kimdir? Merak edilen detaylar haberimizde...

Sunucu Seren Serengil'in "Bebeğimi düşürmeme sebep oldu" diyerek boşanma davası açtığı Yaşar İpek'le ilgili bir bomba iddia daha ortaya atıldı. Yaşar İpek'in futbolcu Emre Aşık'ın boşanma aşamasında olduğu Yağmur Sarnıç'la aynı teknede görüntülendiği iddia edildi.

'TEKNE TATİLİNE ÇIKTILAR' İDDİASI

Söylemezsem Olmaz programında ortaya atılan iddiaya göre, Yağmur Sarnıç ve Yaşar İpek beraber tekne tatiline çıktı. İkilinin beraber tatile çıkmasını da sosyal medya paylaşımları ele verdi.

YAĞMUR SARNIÇ

Galatasaray ve milli takımın eski futbolcusu Emre Aşık’ın eşi olarak tanınan Yağmur Sarnıç, 1993 tarihinde dünyaya geldi. Evlendikten sonra “Aşık” soyadını alan Yağmur Sarnıç’ın mesleği ise iç mimarlıktır. 2012 yılında Fransa’da Emre Aşık ile nikah masasına oturdu. 2017'de Sokakta bulduğu yaralı baykuşu veterinere götüren Yağmur Aşık, veterinerle yaşadığı tartışmayla gündeme gelmiş, magazin sayfalarına konu olmuştu. 2018 yılında boşanma kararı alan Emre- Yağmur Aşık çifti 2019 aylarında evliliklerine bir şans daha verme kararı almış ancak ihanet iddiaları ardından ikili yeniden boşanma başvurusunda bulunmuştu. Yağmur Aşık, boşanma kararı ardından “Sarnıç” soyadını kullanmaya başladı. İkilinin çekişmeli davası sürerken Emre Aşık’ın çocuklarının velayetini alması yeni bir krize neden oldu. Yağmur Sarnıç'ın sinir krizi geçirdiği anlar basına yansıdı. 7 yıldır Emre Aşık ile evli olan Yağmur Sarnıç 3 çocuk annesi.

Yağmur Sarnıç kimdir? Yaşar İpek ile yasak aşk mı yaşıyor? ile ilgili etiketler Seren Serengil Yaşar İpek
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.