Yağmur Sarnıç, Emre Aşık'ı öldürtmek için tuttuğu adamla aşk yaşıyor!

Eski futbolcu Emre Aşık, boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Sarnıç’ın, kendisini öldürtmek için Baycan Şenürek’ü para karşılığında tuttuğunu iddia etmişti. İddiaların ardından Sarnıç’ın sosyal medya paylaşımları, ‘Aile dostum’ dediği Şenürek ile aşk yaşadığını ortaya çıkardı.

Eski futbolcu Emre Aşık, boşanma aşamasında olduğu eşi Yağmur Sarnıç’ın kendisini cezaevi firarisi Erdi Sungur’la öldürtmek için tetikçi tuttuğunu öne sürerek şikayetçi olmuştu. Sarnıç ise iddiaları kabul etmemişti. Geçtiğimiz eylül ayında ise Aşık, Sarnıç’ın Baycan Şenürek adında ikinci tetikçi tuttuğu ihbarını almış, olayı mahkemeye taşımıştı.

Şikayetin ardından gözaltına alınan Sarnıç ve aile dostu olduğunu söylediği Şenürek, adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı.

 Yağmur Sarnıç, Emre Aşık'ı öldürtmek için tuttuğu adamla aşk yaşıyor!

Sarnıç’ın, dava kayıtlarına ikinci tetikçi olarak geçen Baycan Şenürek’le beraber olduğu ortaya çıktı. Sarnıç önceki gün Şenürek’le yeni yıl kutlamalarına ait video ve fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı.

Şenürek ise karelere şu notu yazdı: “Aşkla deniz havası. Şimdi daha güzelsin İstanbul.”

 

Yağmur Sarnıç, Emre Aşık'ı öldürtmek için tuttuğu adamla aşk yaşıyor! ile ilgili etiketler Emre Aşık Yağmur Sarnıç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.