Yağmur Sarnıç: Arabada bana tecavüz etmeye çalıştı!

Eski milli Futbolcu Emre Aşık’ın boşanmak üzere olduğu eşi Yağmur Sarnıç, ağızları açık bırakan açıklamalar yaptı... Sarnıç, bir arkadaşının kendisine arabada tecavüz etmeye çalıştığını söyledi...

Eski milli Futbolcu Emre Aşık’ın boşanmak üzere olduğu eşi Yağmur Sarnıç, UçanKuş TV'de yayınlanan Canlı Masa programına konuk oldu.

Son zamanlarda hakkında çıkan iddialara UçanKuş TV ekranlarında yanıt veren Sarnıç, canlı yayın esnasında şoke eden bir itirafta bulundu.

 'ARABADA BANA TECAVÜZ ETMEYE KALKTI'

Sarnıç: “Çok samimi olmadığım bir arkadaşım beni bir yere bırakacaktı, arabada bana tecavüz etmeye çalıştı. Ben orada kendimi koruyamasaydım, bana tecavüz edip belki de daha sonra öldürüp gömecekti. Hayır evli değildim o zamanlar. Daha reşit bile değildim bu olayı yaşadığımda. İnsan kendinin korumalı” dedi.

 

Yağmur Sarnıç: Arabada bana tecavüz etmeye çalıştı! ile ilgili etiketler cinsel taciz Taciz Emre Aşık Tecavüz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.