Yağmur Sarıoğlu'ndan Galatasaray'a Sabri Sarıoğlu tepkisi

Galatasaray'ın eski futbolcusu Sabri Sarıoğlu'nun 2010 yılında nikah masasına oturduğu pilot eşi Yağmur Sarıoğlu, Sarı-kırmızılı kulübün, Sabri Sarıoğlu'nun doğum gününü kutlamamasına sosyal medya üzerinden tepki gösterdi.

Dün doğum günü olan Sabri Sarıoğlu için Galatasaray resmi hesabından herhangi bir paylaşım yapılmadı.

Yağmur Sarıoğlu'ndan Galatasaray'a Sabri Sarıoğlu tepkisi


Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, "1996-2017. 21 sene boyunca Galatasaray tarihinin en fazla forma giyen futbolcu sıralamasında 4. sıradadır Sabri Sarıoğlu. Söyleyeceklerim bu kadar" ifadelerini kullandı.

Yağmur Sarıoğlu'ndan Galatasaray'a Sabri Sarıoğlu tepkisi - Resim : 2

Sabri Sarıoğlu, 27 Temmuz'da 37 yaşına girdi.

Milli takımda da uzun süre oynayan, EURO 2008 kadrosunun önemli parçalarından biri olan Sabri Sarıoğlu, Göztepe'de oynadıktan sonra futbolu bırakmıştı.

Altyapıdan yükseldiği A takımda uzun seneler forma giyen Sabri Sarıoğlu, Galatasaray formasıyla 478 maça çıkarak 24 gol attı. 52 de asist yapan Sabri Sarıoğlu, Göztepe formasını da 29 kez giydi. Sabri Sarıoğlu, Süper Lig'de toplamda 383 maça çıktı. Türkiye Kupası'nda da 60 maça çıkan deneyimli oyuncu Şampiyonlar Ligi'nde de Galatasaray formasıyla 22 maçta süre aldı.

 

 

Yağmur Sarıoğlu'ndan Galatasaray'a Sabri Sarıoğlu tepkisi ile ilgili etiketler Sabri Sarıoğlu Galatasaray Yağmur Sarıoğlu
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.