Yağmur Sarıoğlu sosyal medyayı salladı!

Hamileliğinde 8. aya giren Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu, 6 yaşındaki oğlu Sarp ile paylaştığı fotoğrafla sosyal medyayı salladı.

Göztepesporlu futbolcu Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu hamileliğinde 8. aya girdi. 6 yaşındaki oğlu Sarp ile fotoğraf paylaşan Yağmur, binlerce beğeni aldı

2010 yılından bu yana evli olan çift mutlu fotoğraflarını sosyal medya hesaplarından paylaşmayı ihmal etmiyor. Özellikle Yağmur Sarıoğlu Instagram hesabından paylaştığı fotoğraflarla dikkat çekiyor.

Sabri Sarıoğlu ikinci kez baba olmaya hazırlanan Sabri Sarıoğlu'nun eşi Yağmur Sarıoğlu'nun son paylaştığı bu fotoğraf binlerce beğeni aldı.

1692753-728xauto

PAHALI HEDİYELERLE KUTLAMIŞTI!

Sabri Sarıoğlu, bir oğlu daha olacağını öğrenince eşine 100 bin lira değerinde Rolex marka saat ve doğum hediyesi olarak da Etiler Akmerkez’deki bir kuyumcudan 500 bin lira değerinde tektaş aldı.

Öte yandan Yağmur Sarıoğlu 8 ayda 9 kilo almış. Beslenmesine özen gösterip spor da yapıyor.

728xauto_3

728xauto_2

Yağmur Sarıoğlu sosyal medyayı salladı! ile ilgili etiketler Sabri Sarıoğlu Instagram Yağmur Sarıoğlu dekolte kıyafet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.