Yağmur: Kıyamet Çiçeği filminin konusu nedir? Yağmur: Kıyamet Çiçeği oyuncuları kimlerdir?

25 Ocak Pazartesi günü Show TV yayın akışında yer alan Yağmur: Kıyamet Çiçeği filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Dram türündeki film Yağmur: Kıyamet Çiçeği hangi kanalda, Yağmur: Kıyamet Çiçeği oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

25 Ocak Pazartesi günü Show TV yayın akışında yer alan Yağmur: Kıyamet Çiçeği adlı dram filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yağmur: Kıyamet Çiçeği 2014 yılında vizyona girmiştir. Yağmur: Kıyamet Çiçeği adlı aksiyon, komedi filminin başarılı oyuncuları ve hikayesi ile seyircileri ekranın başına kilitleyecek. İşte, Yağmur: Kıyamet Çiçeği filminin konusu nedir, Yağmur: Kıyamet Çiçeği oyuncuları kimlerdir detaylar haberimizde.

Yağmur: Kıyamet Çiçeği Filminin Konusu Nedir?

Günümüze yakın bir tarihte gerçekleşen en büyük felaketlerinden biri olarak gösterilen Çernobil faciasından sonra eşini kanserden kaybetmiş olan Elena, oğlunun da aynı hastalıktan müzdarip olduğunu öğrenmiştir. Çareyi en son tedavi için Türkiye’ye gelmekte bulan Elena Trabzon’da tedavi sürecini ayarlamaya çalışırken bir gün Trabzonspor’da oynama hayaliyle yanıp tutuşan futbolcu Şenol ile yolları kesişir. Şenol hiç düşünmeden ilk görüşte kadına aşık olmuştur... Diğer tarafta 1995-1996 futbol liginde şampiyonluğa doğru giden Trabzonspor son, maçta şampiyonluğu kaybedince, amigo Ahmet’in de hayalleri yok olmuştur.

Yağmur: Kıyamet Çiçeği filminin konusu nedir? Yağmur: Kıyamet Çiçeği oyuncuları kimlerdir?

Bir diğer yanda ise sesi ve kişiliği ile milyonlarca insanın gönlünde taht kuran Kazım Koyuncu, bir Çernobil mağduru olarak kanserden yaşamını kaybetmesi Koyuncu yöre halkının sesi gibi olmuştur. Filminin oyuncuları arasında yer alan Engin Hepileri, Altan Erkekli, Devrim Saltoğlu, Sevtap Özaltun, Erkan Kolçak Köstendil, Sait Genay, SettarTanrıöğen, Hüseyin Avni Danyal, Elena Viunova, Rıza Sönmez ve Serap Aksoy gibi başarılı isimler vardır.

Yağmur: Kıyamet Çiçeği Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Onur Aydın

Oyuncular: Engin Hepileri, Elena Viunova, Erkan Kolçak Köstendil

Tür: Dram

Yapım Yılı: 12 Aralık 2014 / 2s 0dk

Yağmur: Kıyamet Çiçeği filminin konusu nedir? Yağmur: Kıyamet Çiçeği oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler yağmur kıyamet çiçeği konusu nedir oyuncuları kimler ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.