Yağmur Aşık mahkemeye polis zoruyla gelecek!

Emre Aşık'ın eşi Yağmur Aşık Veteriner Dilara Tezel’i tehdit ve darp ettiği iddiasıyla yargılandığı duruşmaya katılmadığı için sonraki mahkemeye polis zoruyla getirilecek.

İddiaya göre Emre Aşık'ın boşanma aşamasındaki eşi Yağmur Aşık, evinin bahçesinde bulduğu baykuşu tedavi için veterinere götürdü. Baykuşun koruma altında bir cins olması nedeniyle bakanlığa haber verilmesi gerektiğinin söylenmesi üzerine Yağmur Aşık, veterinerlerden Dilara Tezel’i darp etmiş, diğerlerine de tehdit ve hakarette bulunmuştu. Tartışma sonrası veterinerler Berkay Güven ile Dilara Tezel ve Tezel’in sevgilisi Faruk Yılmaz, Yağmur Aşık’tan hem şikayetçi olmuş, hem de 100 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.

Yağmur Aşık mahkemeye polis zoruyla gelecek!

Yağmur Aşık da, “Baykuş hakkında bilgi istedim, ancak hiçbir şey öğrenemedim. Doğada türüne az rastlanması nedeniyle baykuşun doğaya salınımı konusunda şüphe duydum. El altından satılması korkusuna düştüm. Üç şikayetçinin de darbına maruz kaldım” diyerek şikayetçi olmuştu.

Hem davalı hem davacı olan Yağmur Aşık için hakaret, kasten yaralama ve tehdit suçlarından 1 yıl 3 aydan 6,5 yıla kadar hapis istemiyle, Veteriner Dilara Tezel ve sevgilisi Faruk Yılmaz hakkında ise kasten yaralama ve tehdit suçlamasıyla 10 aydan 3 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Yağmur Aşık mahkemeye polis zoruyla gelecek! ile ilgili etiketler Emre Aşık Yağmur Aşık Darp baykuş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.