'Yağ yok' diyen Lütfü Türkkan'ın yağ fabrikası çıktı

Türkiye'nin milli uzay hamlesini küçümseyenler kervanına İYİ Parti'li Lütfü Türkkan da katıldı. Sosyal medya hesabından "Yağ yok ama Ay'a gidiyoruz" şeklinde bir paylaşımda bulunan Türkkan'ın yağ fabrikası olduğu ortaya çıktı.

Türkiye'nin Milli Uzay Programı, 9 Şubat akşamı Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanmıştı. Programın ardından bazı gazeteciler ve siyasetçiler, Türkiye’nin uzaydaki hedeflerini küçümseyerek köstek olmayı tercih etmişti.

DALGA GEÇENLER KERVANINA KATILDI

O isimlere İYİ Parti TBMM Grup Başkanvekili ve Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da dahil oldu. Türkkan sosyal medya hesabından “Ayçiçeği yağı yok ama Ay'a gidiyoruz” mesajını paylaşarak dalga geçti.

'Yağ yok' diyen Lütfü Türkkan'ın yağ fabrikası çıktı

MASKESİNİ ASLAN DEĞİRMENCİ DÜŞÜRDÜ 

Uzay programı üzerinden siyasi eleştiri getirmek isteyen Türkkan’ın maskesini ise Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) Başkanı Aslan Değirmenci düşürdü.

O paylaşımı kendi hesabından paylaşan Değirmenci, Türkkan'a yönetim kurulu başkanı olduğu yağ fabrikasını hatırlattı. 

'Yağ yok' diyen Lütfü Türkkan'ın yağ fabrikası çıktı ile ilgili etiketler İYİ Parti Lütfü Türkkan Fabrika YAG
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.