Yağ satacağız diyerek sevgilisini binlerce lira dolandırdı!

Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Tuba Koçman, sevgilisi Mustafa İnce'nin para kazandırma vaadiyle kendisini binlerce lira dolandırdığını söyledi. Canlı yayına telefonla bağlanan birçok kişi de aynı kişi tarafından dolandırıldığını anlatınca stüdyoda sinirler iyice gerildi. Detaylar haberimizde...

Tuğba Koçman’ın dolandırılma hikayesi izleyenleri hayrete düşürdü.

İddiaya göre; Tuba Koçman isimli genç kadın arkadaşı vesilesiyle tanıştığı ve sevgili olduğu Mustafa isimli şahıs tarafından binlerce lira dolandırıldı. Genç kadın dolandırıldığını anlayınca Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurdu. Tuba Koçman, ablası Pınar’ın da sevgilisi Mustafa tarafından dolandırıldığını söyledi.

PARA KAZANACAĞINI DÜŞÜNDÜ AMA BİNLERCE LİRA DOLANDIRILDI

Tuba Koçman’ın iddialarına göre; Mustafa isimli şahıs toptan yağ ve deterjan sattığını ve bu işin çok karlı olduğunu söyledi. Koçman’a para kazandırma vaadiyle birlikte iş yapmayı teklif etti. Koçman’ın güvenini kazanan şahıs, genç kadını binlerce lira dolandırdı.

Canlı yayına birçok kişi telefonla bağlandı ve Mustafa tarafından dolandırıldıklarını söyledi.

Yağ satacağız diyerek sevgilisini binlerce lira dolandırdı!

Yağ satacağız diyerek sevgilisini binlerce lira dolandırdı! ile ilgili etiketler Müge Anlı İle Tatlı Sert
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.