Yabancı filminin konusu nedir? Yabancı oyuncuları kimlerdir?

7 Ocak Salı günü Show TV yayın akışında yer alan Yabancı filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Aksiyon türündeki film Yabancı hangi kanalda, Yabancı oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

7 Ocak Salı günü Show TV yayın akışında yer alan Yabancı adlı aksiyon filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Yabancı 2009  yılında vizyona girmiştir. Yabancı adlı aksiyon filminin başarılı oyuncuları ve hikayesi ile seyircileri ekranın başına kilitleyecek. Peki, Yabancı filminin konusu nedir? Yabancı oyuncuları kimlerdir?

Yabancı Filminin Konusu Nedir?

İskandinavya'nın en karanlık çağları olan Viking döneminde geçen hikayede bir kahraman olan Kainan’ın gemisi, Thor'un anavatanının kıyılarına vurur. Büyük bir savaş yaşanmıştır ve sadece Kainan ve Moorwen olarak bilinen vahşi uzaylı yaratık dışında hayatta kimse kalmamıştır. Moorwen kendine yapılanların intikamını almak için karşısına çıkan tüm engelleri yok ediyordur.

Yabancı filminin konusu nedir? Yabancı oyuncuları kimlerdir?

Ona herşeyi yok etmeden önce dur demek gerekmektedir. Moorwen'i imha etmek için Kainan Vikingler ile işbirliği yapar. Lord of the Rings'in yapımcısı Barrie Osborne'nun yapımcılığını üstlendiği filmin başrolündeki isim Tutku filminde İsa rolünü oynayan James Caviezel.

Yabancı Filminin Oyuncuları Kimlerdir?

Yönetmen: Howard McCain

Oyuncular: Jim Caviezel, John Hurt, Jack Huston

Tür: Macera, Aksiyon, Bilimkurgu

Yapım Yılı: 10 Nisan 2009 / 1s 55dk

Yabancı filminin konusu nedir? Yabancı oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Yabancı filminin konusu nedir filmin oyuncuları kim
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.