Yabancı Damat'ın Eleni'si koronaya yenildi!

Bir dönemin efsanevi dizilerinden Yabancı Damat'ta Eleni karakterine hayat veren 87 yaşındaki usta sanatçı Ayla Karaca, koronavirüs sebebiyle hayatını kaybetti.

"Yabancı Damat" dizisinde 'Eleni' karaterini canlandıran usta oyuncu Ayla Karaca vefat etti. Koronavirüs sebebiyle 17 Mart Çarşamba günü vefat eden Karaca, 87 yaşındaydı.

BAKIM EVİNDE KALIYORDU

Gerçek adı Atina Miloharakti olan Ayla Karaca, uzun süreden beri bakım evinde kalıyordu. Usta oyuncunun cenazesi yarın saat 12.00'de 'Uzunçayır Rum Ortodoks Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

Yabancı Damat'ın Eleni'si koronaya yenildi!

AYLA KARACA HAKKINDA

1933 yılında Kurtuluş'ta doğan usta oyuncu Ayla Karaca. ilk olarak 1944'te 12 yaşında Ses Tiyatrosu'nda "Kapan" adlı oyunla mesleğine başladı başladı. Okuduğu bir Rumca şarkı ile popülaritesi artan Karaca, Muammer Karaca grubunun esas kadrosunda yer alma şansını elde etti. 8 ay süren bir Anadolu turnesi sırasında arkadaşlarının verdiği 'Ayla' adı ve Muammer Karaca'dan aldığı soyadı ile "Ayla Karaca" sahne adını aldı. 1949 yılında ilk projesi  olan Ayşe'nin Duası'nda rol aldı. İlk evliliğini oyuncu Tevhit Bilge, ikinci evliliğini ise 1950'li yıllarda görüntü yönetmeni Özen Sermet ile gerçekleştirdi. Sermet ile evlendikten sonra oyunculuğu bırakarak Amerika'ya yerleşti. Üçüncü evliliği, Ulvi Alacakaptan'ın babası turizmci Ercüment Hakkı Alacakaptan ile 18 yıl sürdü. 90'lı yılların sonunda oyunculuğa döndü ve birkaç dizide rol aldı.

Yabancı Damat'ın Eleni'si koronaya yenildi! ile ilgili etiketler Korona Koronavirüs ölüm vefat yabancı damat Ayla Karaca
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.