Yaban hayvanları yangından böyle kaçtı: Bu görüntüler Bodrum'da çekildi...

Antalya başta olmak üzere birçok kentte çıkan orman yangınları günlerdir devam ediyor. Bodrum'da ortaya çıkan bir görüntü yangınların yaban hayatını nasıl tehdit ettiğini gözler önüne serdi. Sosyal medyada paylaşılan bir videoda hayvanların nasıl kaçtığı görülüyor.

Manavgat ve Bodrum başta olmak üzere çıkan orman yangınları ile mücadele sürerken ormanlarda yaşayan yaban hayvanları da büyük tehlike altındalar ekipler bir yandan alevlerle mücadele ederken bir yandan da hayvanları kurtarmaya çalışıyor.

Bodrum'da ortaya çıkan bir görüntü hayvanların yaşadığı tehlikeyi gözler önüne serdi. Sosyal medyada paylaşılan bir videoda yangın çıkan bir bölgeden kaçan hayvanlar görülüyor.

Muğla'nın Milas ilçesinde geçtiğimiz günlerde çıkan yangın Bodrum'un Güvercinlik Mahallesi'ne kadar sıçramış ve yerleşim yerlerini tehdit etmişti. Çıkan yangın kontrol altına alınırken Bodrum'da makilik alanda bir yangın daha çıktı. Alevler yerleşim alanlarına 150 metreye kadar geldi. İtfaiye ekiplerinin yangınla mücadelesi devam ediyor.

 

Yaban hayvanları yangından böyle kaçtı: Bu görüntüler Bodrum'da çekildi... ile ilgili etiketler Bodrum Orman Yangın hayvan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.