Yaay nedir? Yaay uygulaması kimin? Nasıl giriş yapılır?

Türkiye’nin yeni sosyal medya markası Yaay, yeni bir soluk kazandırmayı amaçlıyor. Yenilikçi ve dinamik yapısıyla tüm dikkatleri üzerinde toplayan Yaay nedir sorusu araştırılıyor. Yaay uygulaması kimin? Yaay nasıl giriş yapılır? İşte detaylar…

Sosyal medyanın yeni adresi Yaay, hizmete girdi. Sosyal medya dünyasına ‘merhaba’ diyen Yaay, sosyal medya platformlarındaki pek çok özelliği tek bir çatı altında buluşturarak özellikle gençlerin kullanım alışkanlıkları düşünülerek kurgusu yapıldı. Appyap şirketinin üzerinde yoğun çalışmalarıyla hayata geçen Yaay, kendine özgü birçok ilki de bu sayede kullanıcılarına ulaştıracak. Peki, Yaay nedir, Yerli 'Twitter' Yaay uygulaması kimin?

Platforma ilişkin açıklama yapan Appyap CEO’su Emre Meriç, “Önceliğimiz ve çıkış noktamız; farklı ve gençlerin dikkatini çekecek dinamik ve yenilikçi bir platform oluşturmaktı. Dünyada mesaj, görsel ya da video odaklı çeşitli platformlar yer alıyor. Yaay’ı bu oluşumlardan ayıran en büyük özelliği, kategorilere ayrılmış yapısı ve içerik paylaşımına göre kullanıcılarına ‘rozet’ uygulaması olacak. Uygulamamız; kendine özgü yapısıyla, sosyal çevre oluşturma, gündem ve haber takibi, doğru bilgiye ulaşma ve bilgilendirme gibi süreçlerde yepyeni bir deneyim sunacak” dedi.

Yaay nedir? Yaay uygulaması kimin? Nasıl giriş yapılır?

Meriç, “Yaay’da içerikler, konularına göre birbirlerinden ayrıştırılarak, konuların daha rahat takip edilebilmesi konforu sağlanıyor. Örneğin, bir kullanıcı, yalnızca haberleri takip etmek istiyorsa, kategorileri buna göre düzenleyip platformu kullanabiliyor” diye konuştu.

TT Ventures A.Ş tarafından app store'lara yüklenen Yaay, görüntü olarak da Twittre'la büyük benzerlikler taşıyor ancak farklı bazı özellikleri de mevcut.

İlgi alanlarına yani konulara göre kategorilerin eklendiği uygulamada yapılan paylaşımlar 'beğeni' aldıkça bir rozet sistemi çerçevesinde kullanıcının puanı yükseliyor.

İstenilen paylaşımlar yoruma kapatılabilirken uygulamanın tanıtım kısmında "fikirlerinizi özgürce paylaşın" ifadesi kullanılıyor.

Yaay nedir? Yaay uygulaması kimin? Nasıl giriş yapılır? ile ilgili etiketler Yaay
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.