Ya "Vatanım Sensin"de bir tacizci çıksa! Hiç olmaz ya...

Oyuncu Anthony Rap'in, 14 yaşında "House of Cards" dizisinin başrol oyuncu Kevin Spacey tarafından cinsel tacize uğradığını açıklaması sinema dünyasını sarstı.

Suçlamaları inkar etmeyen ve eşcinsel olduğunu açıklayan Kevin Spacey ise birbiri ardına kendisine yöneltilen taciz suçlamaları ile karşı karşıya kaldı.

Bu iddiaların ardından Netflix, ödüllü dizisi "House of Cards"ı sonlandırmaya karar verdi.

Yaşanan bu gelişmeler üzerine konuyu bugün köşesinde masaya yatıran Hürriyet yazarı Ertuğrul Özkök ise tepki toplayan ifadeler kullandı.

frcIfkjergre

Benzer bir olayın Türkiye'de gerçekleşmesi durumunda yapımcıların nasıl bir karar alacağını sorgulayan Özkök, "“Kurtlar Vadisi”nden birinin bir taciz olayı çıksa... Hiç ama hiç olmaz, aklımızdan bile geçmez ama... Mesela desek... “Diriliş Ertuğrul”dan bir tacizci çıksa... Acaba “House Of Cards”ın başına gelenler gelir miydi..." diye yazdı.

Ancak Özkök'ün, kendisinin de bir üyesi olduğu Doğan Grubu TV'lerinde yayınlanan "Vatanım Sensin" veya "Masum" gibi dizilerden değil de, rakip grupların dizilerinden örnekler vermesi dikkat çekti.

Özkök'ün bu çirkin varsayımla birlikte sadece, TRT'nin reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul ve bir ekran klasiği olan, tekrar bölümleri şu an 360 TV'de ekranlara gelen Kurtlar Vadisi'ni anması tepki topladı.

İşte Özkök'ün yazısının ilgili bölümü...

‘GAMES OF THRONES’DAN DA BİR TACİZCİ ÇIKMAZ İNŞALLAH

NETFLIX olayı bir gecede bitirdi.

Artık ne Kevin Spacey var...

Ne de “House of Cards”... Şirket dizinin çekilmiş yeni sezonunu bile gösterime sokmama kararı aldı. İnşallah “Games of Thrones”dan da bir tacizci çıkmaz...

MUZIR SORU

HİÇ olmaz ya...

Mesela desek...

“Kurtlar Vadisi”nden birinin bir taciz olayı çıksa...

Hiç ama hiç olmaz, aklımızdan bile geçmez ama...

Mesela desek...

“Diriliş Ertuğrul”dan bir tacizci çıksa...

Acaba “House Of Cards”ın başına gelenler gelir miydi...

Ya "Vatanım Sensin"de bir tacizci çıksa! Hiç olmaz ya... ile ilgili etiketler Ertuğrul Özkök Kanal D Taciz blu tv house of cards
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.