"Ya kahraman, ya hain ilan ediliyoruz"

Fenerbahçe'nin 1-1 berabere kalarak 2 puanı bıraktı Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalarda bulunan Emre Belözoğlu ismi üzerinden gündem yaratılmak istenmesine isyan etti. Karşılaşmada hatalar yaptıklarını belirten ve ders almak için önlerinde 3 haftalarının bulunduğunu söyleyen Emre Belözoğlu, "Benim kaderim olmuş, ya kahraman ilan ediliyoruz, ya hain ilan ediliyoruz." dedi.

Fenerbahçe kaptanı Emre Belözoğlu, 1-1 biten Gençlerbirliği maçı sonrası üzerinden gündem yaratılmak istenmesine isyan etti. 

İşte Emre Belözoğlu'nun maç sonu yaptığı açıklamalar:

"Hatalar yaptık. Ders almak için 3 haftamız var. Hep beraber uğraşacağız. Allah nasip ederse, sağ salim bu sezonu bitirip, Fenerbahçe camiasının mutlu olacağı bir takım oluşturmak hedefimiz.

Gündeme gelmek istemiyorum. Futbolu çok seviyorum. Ciddi bir süreç var önümüzde. Kendi içimizdeki sıkıntıları çözmemiz lazım. Fenerbahçeliler buna inansın. Başkanıma inanıyoruz. Benim üzerimden bir gündem olsun istemiyorum! Zararım hiç olsun istemem. Benim kaderim olmuş, ya kahraman ilan ediliyoruz, ya hain ilan ediliyoruz."

"Ya kahraman, ya hain ilan ediliyoruz" ile ilgili etiketler Emre Belözoğlu Fenerbahçe Gençlerbirliği
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.