XRP davası ne zaman? Saat kaçta başlayacak? 1 XRP kaç TL?

XRP davası ne zaman, saat kaçta başlayacak soruları araştırılmaya başlandı. Kripto para olan ve 24 saatte genişleyen hacmi ile Ripple (XRP) kayıt dışı fon satmaktan suçlanmaktaydı. Bugün XRP davası ne zaman, saat kaçta başlayacak araştırdık.

XRP davası ne zaman, saat kaçta başlayacak merak ediliyor. Ripple adı ile coin borsasında işlem görmekte olan XRP, gündemde yer alan dava süreci dolayısıyla yatırımcılar tarafından yakın takibe alındı.  ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) tarafından blockchain devi Ripple'a menkul kıymet davası açılan XRP’ye davada 1,3 milyar dolarlık tazminat talep edilmekte. Ripple'ın 2013 yılından itibaren, XRP olarak bilinen dijital varlıkların ABD'deki ve dünyadaki yatırımcılara kayıt dışı olarak satarak fon topladığını öne sürülmektedir.

İddialara göre Ripple, insanlardan aldığı hizmetlerin ödemesini geleneksel para birimi yerine dijital olan XRP ile yapmış. Peki, Kripto para piyasası nabzının tutulacağı bu önemli Ripple XRP davası ne zaman, saat kaçta?

XRP davası ne zaman? Saat kaçta başlayacak? 1 XRP kaç TL?

XRP davası ne zaman? Saat kaçta başlayacak?

New York Güney Bölge Mahkemesi, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun Ripple aleyhindeki davası için ilk mahkeme tarihini belirlenmişti. Edinilen bilgilere göre davanın tarafları 22 Şubat Pazartesi günü hakim karşısına çıkacak ve dava başlayacak. Yargıç Analisa Torres ile ilk duruşma öncesi konferansa katılacağı bilinmektedir. Davayla ilgili saat bilgisi henüz bilinmemektedir.

1 XRP kaç TL? XRP nedir?

Ripple kısca XRP küresel bir ödeme ağıdır ve dünyanın herhangi bir yerindeki herhangi bir para biriminin saniyeler içinde, oldukça uygun işlem ücreti ile gönderilmesini sağlamaktadır. Serbest piyasada 1 XRP’nin fiyatı 3.77 TL TL'den işlem görmektedir. Ayrıca 1 XRP 0.538973 $ dolardır. 1 XRP karşılığında 3.77 TL Türk Lirası veya 0.538973 $ dolar alınabilir.

Şu anda XRP, dünya çapında gerçek zamanlı ödeme yapmak için daha verimli ve uygun maliyetli bir yol sunacak şekilde onlarca bankalarla birlikte çalışmasını sürdürmektedir. Bitcoin büyük bir ödeme yöntemidir, ancak Ripple gibi bir kişiden diğerine para göndermenin hızlı bir yolunu sunamayacaktır.

XRP davası ne zaman? Saat kaçta başlayacak? 1 XRP kaç TL? ile ilgili etiketler XRP davası 1 XRP kaç tl ne zaman saat kaçta başlayacak
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.