Xiaomi Mi A2 Lite'ın fiyatı ne kadar? Özellikleri nedir?

Xiaomi Mi A2 Lite'ın fiyatı belli oldu. Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin yeni akıllı telefonu mi A2'nin detayları merak ediliyor. Peki Xiaomi Mi A2 Lite'ın fiyatı ne kadar? Özellikleri nedir? Detaylar haberimizde...

Xiaomi Mi A2 Lite'ın fiyatı ne kadar? Mi A2 Lite fiyatı yayınlandı. Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi'nin yeni akıllı telefonu mi A2'nin fiyatı merak ediliyor. Peki Xiaomi Mi A2 Lite'ın fiyatı ne kadar? Özellikleri nedir? Merak edilen soruların cevapları detayları ile haberimizde...

Xiaomi Mi A2 Lite'ın fiyatı ne kadar? Özellikleri nedir?

Xiaomi'nin Türkiye mağazasını açmasına kısıtlı süre kala, Çinli firma Türkiye'de ki hareketlerini hızlandırdı. 64 GB depolama alanlı Xiaomi Mi A2 Lite'ın Türkiye fiyatı 1.699 TL olarak belirlendi.

5.84 inç ekrana sahip, 3 GB RAM ve 32 GB hafıza kapasitesiyle veya 4 GB RAM ve 64 GB hafıza kapasitesiyle, Android One işletim sistemli cihaz, özelliklerine göre uygun bir fiyat etiketine sahip. Aynı zamanda cihazda 12 MP ve 5 MP olmak üzere iki çift arka kamera ve 5 MP'lik bir ön kamera bulunuyor

 XİAOMİ

Xiaomi Inc. Çin, Pekin merkezli dünyanın en büyük 4. akıllı telefon üreticisi.

Xiaomi, akıllı telefonlar, mobil uygulamalar, dizüstü bilgisayarları ve birçok tüketici elektroniği tasarlar, geliştirir ve satışını yapar.

Ağustos 2011'de ilk akıllı telefonunun piyasaya sürülmesinden bu yana, Xiaomi, merkezinin bulunduğu Çin'de pazar payı kazandı ve akıllı ev (IoT) cihaz ekosistemi de dahil olmak üzere daha geniş bir tüketici elektroniği dizisi geliştirmeye başladı.

Şirketin kurucusu ve CEO'su Forbes'e göre Çin'in en zengin 23. kişisi olan Lei Jun'dur. Şirket, 2014'te 60 milyondan fazla akıllı telefon satışı yapmıştır.

Şirketin ağırlıklı olarak Çin, Hindistan, Malezya ve Singapur'da 8000'den fazla çalışanı vardır. Endonezya, Filipinler, Güney Afrika ve Brezilya gibi diğer ülkelerde de genişlemektedir.

International Data Corporation'ye göre, Ekim 2014'te Xiaomi, Samsung ve Apple Inc.'i takiben dünyanın üçüncü büyük akıllı cep telefonu üreticisi oldu. IDC raporuna göre Xiaomi, 2014 yılında Çin'in en büyük akıllı telefon satıcısı oldu ve Samsung'u geçti. Xiaomi, Aralık 2014'ün sonunda, yatırımcılardan 1,1 milyar ABD doları tutarında yatırım aldıktan sonra, dünyanın en değerli teknoloji kuruluşlarından biri oldu ve Xiaomi'nin değeri 46 milyar Amerikan dolarını aştı. Xiaomi, Temmuz 2014'te flipkart.com aracılığıyla Hindistan pazarına girdi.

Xiaomi Mi A2 Lite'ın fiyatı ne kadar? Özellikleri nedir? ile ilgili etiketler Xiaomi Mi A2 lite fiyatı özellikleri
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.